Kapott-e már valaki valamit a Tele Network System Kft-ről?
sziasztok
én kaptam,de csak azt amit a többiek,azt a tájékoztatót... Én sem tudom mi tévő legyek,félek hogy átvágnak... Valaki írjon már valami kézen foghatót erről a dologról!!! Köszi
Sziasztok!
Hát talán tudok segíteni Nektek, mert elég részletes infókig eljutottam, ám ezek alapján NEM VÁGTAM BELE A MUNKÁBA!
Szóval, ha ezeket a neveket látjátok, az nagyjából ugyanazt a munkafolyamatot fedi, csak különböző cégek felé való "bedolgozást" jelent:
- Aranykarrier.hu
- Tele Network System Kft.
- Opus Mediátor Kft.
- Szentimrey Zoltán
Előrebocsájtom, hogy levelei alapján Sz.Z. elég korrekt embernek tűnt és ő valóban ez is volt, mert érdemi tájékoztatást kaptam tőle!
Tehát: a 800 Ft-os csekket azért befizettem, mondván, ingyen semmit nem adnak, ennyit kíbírok és ha valakit boldogítok ezzel az összeggel, hát legyen :o)
A csekkbefizetésem után Sz.Z. azt kérte, ha ettől számítva 10 nap múltán sem kapom meg a válaszborítékban a megfelelő dolgokat, akkor ezt jelezzem feléje.
Persze, hogy ez történt. már kezdtem rosszat sejteni, ám ezután kaptam egy levelet és azt a 12-féle munkalehetőséget ismét leírva, amely már az előzetes értesítésben is szerepelt. A levélben szerepelt végre egy honlapcím is (a Tele Network System Kft-é) azzal a bíztatással, hogy itt meg lehet nézni a konkrét szerződéseket is és csak ezek után döntsem el, melyik munkacsomagot akarom kiválasztani és a válaszborítékban kapott adatlapokon eszerint rendeljem meg a csomagokat (ezek ára 5 és 10 ezer Ft között változott).
Na, én már kb itt eldöntöttem, hogy ebbe nem mászom bele, mert nincs is ennyi fölösleges pénzem (és hát mindig figyelmeztetik az embert, hogy ha ő akar dolgozni, akkor nehogy már fizessen ezért).
De azért úgy gondoltam, hogy előtte jól átnézem a megadott honlapon lévőket. Ez lett volna a Tele Network Sytem Kft. honlapja.
Hát itt ért a nagy meglepi, merthogy az a honlap nem is létezett, hibajelzést dobott ki az oldal! Pláne örültem, hogy eddig csak 800 Ft-ba került ez az egész.
Írtam Sz-Z-nek, aki hamarosan küldött egy korrekt tájékoztatást 4 melléklettel együtt: 2-féle megállapodási és 2-féle szerződési űrlapot.
A tájékoztatója az alábbi volt:
" Tisztelt Hölgyem Uram!
Elöszőr is szeretnék elnézést kérni a cég nevében is a kellemetlenségekért! Engem is nagyon meglepett, hogy nem lehet használni a cég honlapját,holott Ők arra hivatkoznak! Így próbáltam felvenni a kapcsolatot a céggel, ami sikerült is. A következő információkat kaptam: a honlap jelenleg fejlesztés alatt áll, de folyamatosan dolgoznak rajta, előreláthatólag pár héten belül el is készül és teljesen működőképes lesz! Megpróbálok segíteni Önnek, hogy tisztább képet kapjon a munkáról.
A szerződési mintákat sikerült bescannelni, így azokat csatolva küldöm Önnek. Így el tudja olvasni mielött megrendelné a csomagot!
A csomagok tartalmát illetően a következő felvilágosítást kaptam:
a munkacsomag tartalmazza a munkához szükséges anyagot,munkaleírást, szerződést, amit majd vissza kell küldeni a cégnek! A borítékolási munkák reklám és marketing tevékenységen alapulnak! Vagyis egy céget kell hirdetni ,népszerűsíteni az internet valamint különböző hirdetési újságok segítségével! Majd az érdeklődőknek beborítékolni és elküldeni a cég által kibocsáltott szóróanyagot! Itt a postázás is fontos szerepet kap. Azért van több borítékolás, mert különböző cégekről van szó! Ez 100%-ig marketing és reklámtevékenység. Szinte semmi befektetést nem igényel, mivel rengeteg ingyen hirdetőportál található. A szórólapterjesztés igaz nem otthon végezhető munka, de stabil jövedelemre tehet szert vele. Itt egy barkácsbolt szóróanyagát kell eljuttatni a lehető legtöbb helyre, postaládák, autószélvédők …stb. Az üzletkötői munkánál Önnek az a feladata, hogy önállóan felkutasson , megkeressen különböző vállalkozásokat és bemutassa nekik partnercégeink szolgáltatásait, mint pl. hogyan hirdetheti cégét a mi cégünkön keresztül illetve segítségével. Ezzel kapcsolatban is lehet hirdetést feladni, hogy olyan cégeket keresünk, akik különböző újságban szeretnék hirdetni magukat! Vannak különböző hirdetés csomagok azokat bemutatni nekik és segíteni a választásban.Tehát ez egy területi képviselői munka, fontos hozzá a jó kommunkiációs képesség és a dinamizmus. Itt a bérezés jutalékos rendszerben működik. Az internetes munka egy Webáruház reklámozás lesz, de ez még jelenleg nem elérhető, mivel még ez a munka finomításokra vár, ezen is folyamatosan dolgoznak, minél tökéletesebb legyen , ez a 9-es Interneten végezhető munka. Megértésüket kérjük. Összefoglalva a munkákat szinte mindegyik reklám és marketingtevékenységen alapszik, tehát hirdetni , népszerűsíteni kell a céget vagy a cég szolgáltatásait valamint a partnercégeket és azok szolgáltatásait! Ezek különös szaktudást nem igényelnek, internet sem feltétlen szükséges hozzá, az csak megkönnyíti a munkát, nagyon minimális befektetés szükséges hozzá és stabil jövedelmet biztosítanak. Mindegyik munka teljesítményfüggő, vagyis minél több időt foglakozik vele valaki annál több pénzt lehet keresni vele!
A cég adatai:Ezt a www.cegjegyzek.com internetes oldalon is le tudja ellenőrizni!
Cégnév: Tele Network System Korlátolt Felelosségü Társaság Székhely: 4225 Debrecen, Alkotás utca 71. Cégjegyzékszám: 09-09-018378 Adószám: 11746483-2-09 Státusz: Hatályos
Remélem sikerült segítenem és mégegyszer elnézést kérek a cég nevében az okozott kellemetlenségekért!
Zoltán"
A mellékletként csatolt "megállapodás"-ok 4. pontja az alábbi:
"A megbízott tudomásul veszi, hogy a megbízótól díjazásban nem részesül az elvégzett feladata ellenértékét azon személyek által befizetett összegből kapja meg, akik tőle a munkaajánlatokat tartalmazó szóróanyagot ellenérték fejében megvásárolják.
A megbízott tudomásul veszi, hogy a megbízóval szemben semmilyen jogcímen és semmilyen összegre nem tarthat igényt.
A megbízott nem jogosult követelni a megbízótól a munkacsomag ellenértékét sem és a megbízó nem vállal semmilyen anyagi garanciát arra vonatkozóan, hogy a megbízott részére bármilyen összegű garantált jövedelmet biztosít.
Amennyiben a megbízottnak jövedelme származik az általa ellátott tevékenységből, az ezzel kapcsolatos adó, társadalombiztosítási és egyéb közterheket saját magának kell bevallania és megfizetnie."
A megbízó pedig az Opus mediátor Kft
ÖSSZEFOGLALÁSUL: a valóságban szerintem NEM ÁTVERÉS ez a munka!
A KAMU-része az, hogy egyáltalán nem szimpla bedolgozásról, otthonvégezhető netes munkáról van szó, hanem kőkemény marketingről, reklámozásról, ahogy ez SZ.Z. levelébő is kiderül. Tehát egyáltalán nem abból áll ez a munka, hogy leteszem magamelé az asztalra, aztán amennyi idő alatt megcsinálom, hamarabb vagy később jutok a pénzemhez, akár adminisztráció, akár sima borítékolás lenne.
HANEM A FOLYAMAT ELEJÉTŐL A VÉGÉIG NEKEM KELL CSINÁLNOM MINDENT: vagyis föl kell hajtanom a lehetséges üzleti partnereket, ha megvannak, akkor fölvenni velük a kapcsolatot, elküldeni számukra a reklámanyagokat és HA ÉRDEKLI A CÉGET A DOLOG, akkor fizetnek érte!
Tehát EZ VÉGÜL IS JUTALÉKOS MUNKA és mint ilyen, TELJESEN BIZONYTALAN BEVÉTELT JELENT - ettől KAMU ez az egész a mi számunkra :o(((
Ám ha valaki HIRDETÉSSZERVEZŐI MUNKÁRA VÁGYIK, AKKOR EZ SZÁMÁRA MEGOLDÁS LEHET!
Szóval, konkrétan Szentimrey Zoltánnal nekem semmi bajom, a 800 Ft-jáért Ő korrekt tájékoztatást adott részemre, úgy gondolom, hogy ezért a pénzért Ő megdolgozott! Ahogy írta is, ő csak munkaközvetítéssel foglalkozik. Én az Ő tájékoztatása alapján tudtam úgy dönteni, hogy nem vágok bele a felkínált 12-féle munka egyikébe sem!
Ha valaki a leírtak alapján lát fanzáziát a dologban, nem beszélem le róla - de nekem nem pálya az olyan munka, ahol nekem kell munkát, megrendelést szereznem, mikor éppen nekem van szükségem munkára és stabil, nem jutalékos keresetre.
Hali!
Persze hogy kaptam!
Az A4-es borítékot! amiben benne van a munkacsomag-persze kevésnek tűnik-de am lehet vele keresni-és ha elfogy-ingyenes az utánrendelés!!
Sziasztok!
A cégnek nem volt beszámolója beadva, tehát biztos nem stimmel vele valami, és ráadásul a weboldal még mindig nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!