Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kapott-e már valaki valamit a...

Kapott-e már valaki valamit a Tele Network System Kft-ről?

Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 19:27
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
én most kaptam egy levelet tőlük de nem merek semmit sem lépni ha dolgozott már valaki velük kérem írjon mert érdekelne csak egy kicsit visszatart hogy itthonról ennyi pénzt keresni? hát nem tudom
2010. máj. 10. 12:04
 12/25 anonim válasza:

sziasztok

én kaptam,de csak azt amit a többiek,azt a tájékoztatót... Én sem tudom mi tévő legyek,félek hogy átvágnak... Valaki írjon már valami kézen foghatót erről a dologról!!! Köszi

2010. máj. 13. 14:46
 13/25 anonim válasza:

itt van egy fórum itt meg tusz mindent ami evvel a hatalmas átveréssel kapcsolatos

[link]

2010. máj. 14. 11:09
 14/25 anonim válasza:

Sziasztok!

Hát talán tudok segíteni Nektek, mert elég részletes infókig eljutottam, ám ezek alapján NEM VÁGTAM BELE A MUNKÁBA!

Szóval, ha ezeket a neveket látjátok, az nagyjából ugyanazt a munkafolyamatot fedi, csak különböző cégek felé való "bedolgozást" jelent:

- Aranykarrier.hu

- Tele Network System Kft.

- Opus Mediátor Kft.

- Szentimrey Zoltán

Előrebocsájtom, hogy levelei alapján Sz.Z. elég korrekt embernek tűnt és ő valóban ez is volt, mert érdemi tájékoztatást kaptam tőle!

Tehát: a 800 Ft-os csekket azért befizettem, mondván, ingyen semmit nem adnak, ennyit kíbírok és ha valakit boldogítok ezzel az összeggel, hát legyen :o)

A csekkbefizetésem után Sz.Z. azt kérte, ha ettől számítva 10 nap múltán sem kapom meg a válaszborítékban a megfelelő dolgokat, akkor ezt jelezzem feléje.

Persze, hogy ez történt. már kezdtem rosszat sejteni, ám ezután kaptam egy levelet és azt a 12-féle munkalehetőséget ismét leírva, amely már az előzetes értesítésben is szerepelt. A levélben szerepelt végre egy honlapcím is (a Tele Network System Kft-é) azzal a bíztatással, hogy itt meg lehet nézni a konkrét szerződéseket is és csak ezek után döntsem el, melyik munkacsomagot akarom kiválasztani és a válaszborítékban kapott adatlapokon eszerint rendeljem meg a csomagokat (ezek ára 5 és 10 ezer Ft között változott).

Na, én már kb itt eldöntöttem, hogy ebbe nem mászom bele, mert nincs is ennyi fölösleges pénzem (és hát mindig figyelmeztetik az embert, hogy ha ő akar dolgozni, akkor nehogy már fizessen ezért).

De azért úgy gondoltam, hogy előtte jól átnézem a megadott honlapon lévőket. Ez lett volna a Tele Network Sytem Kft. honlapja.

Hát itt ért a nagy meglepi, merthogy az a honlap nem is létezett, hibajelzést dobott ki az oldal! Pláne örültem, hogy eddig csak 800 Ft-ba került ez az egész.

Írtam Sz-Z-nek, aki hamarosan küldött egy korrekt tájékoztatást 4 melléklettel együtt: 2-féle megállapodási és 2-féle szerződési űrlapot.

A tájékoztatója az alábbi volt:

" Tisztelt Hölgyem Uram!

Elöszőr is szeretnék elnézést kérni a cég nevében is a kellemetlenségekért! Engem is nagyon meglepett, hogy nem lehet használni a cég honlapját,holott Ők arra hivatkoznak! Így próbáltam felvenni a kapcsolatot a céggel, ami sikerült is. A következő információkat kaptam: a honlap jelenleg fejlesztés alatt áll, de folyamatosan dolgoznak rajta, előreláthatólag pár héten belül el is készül és teljesen működőképes lesz! Megpróbálok segíteni Önnek, hogy tisztább képet kapjon a munkáról.

A szerződési mintákat sikerült bescannelni, így azokat csatolva küldöm Önnek. Így el tudja olvasni mielött megrendelné a csomagot!

A csomagok tartalmát illetően a következő felvilágosítást kaptam:

a munkacsomag tartalmazza a munkához szükséges anyagot,munkaleírást, szerződést, amit majd vissza kell küldeni a cégnek! A borítékolási munkák reklám és marketing tevékenységen alapulnak! Vagyis egy céget kell hirdetni ,népszerűsíteni az internet valamint különböző hirdetési újságok segítségével! Majd az érdeklődőknek beborítékolni és elküldeni a cég által kibocsáltott szóróanyagot! Itt a postázás is fontos szerepet kap. Azért van több borítékolás, mert különböző cégekről van szó! Ez 100%-ig marketing és reklámtevékenység. Szinte semmi befektetést nem igényel, mivel rengeteg ingyen hirdetőportál található. A szórólapterjesztés igaz nem otthon végezhető munka, de stabil jövedelemre tehet szert vele. Itt egy barkácsbolt szóróanyagát kell eljuttatni a lehető legtöbb helyre, postaládák, autószélvédők …stb. Az üzletkötői munkánál Önnek az a feladata, hogy önállóan felkutasson , megkeressen különböző vállalkozásokat és bemutassa nekik partnercégeink szolgáltatásait, mint pl. hogyan hirdetheti cégét a mi cégünkön keresztül illetve segítségével. Ezzel kapcsolatban is lehet hirdetést feladni, hogy olyan cégeket keresünk, akik különböző újságban szeretnék hirdetni magukat! Vannak különböző hirdetés csomagok azokat bemutatni nekik és segíteni a választásban.Tehát ez egy területi képviselői munka, fontos hozzá a jó kommunkiációs képesség és a dinamizmus. Itt a bérezés jutalékos rendszerben működik. Az internetes munka egy Webáruház reklámozás lesz, de ez még jelenleg nem elérhető, mivel még ez a munka finomításokra vár, ezen is folyamatosan dolgoznak, minél tökéletesebb legyen , ez a 9-es Interneten végezhető munka. Megértésüket kérjük. Összefoglalva a munkákat szinte mindegyik reklám és marketingtevékenységen alapszik, tehát hirdetni , népszerűsíteni kell a céget vagy a cég szolgáltatásait valamint a partnercégeket és azok szolgáltatásait! Ezek különös szaktudást nem igényelnek, internet sem feltétlen szükséges hozzá, az csak megkönnyíti a munkát, nagyon minimális befektetés szükséges hozzá és stabil jövedelmet biztosítanak. Mindegyik munka teljesítményfüggő, vagyis minél több időt foglakozik vele valaki annál több pénzt lehet keresni vele!

A cég adatai:Ezt a www.cegjegyzek.com internetes oldalon is le tudja ellenőrizni!

Cégnév: Tele Network System Korlátolt Felelosségü Társaság Székhely: 4225 Debrecen, Alkotás utca 71. Cégjegyzékszám: 09-09-018378 Adószám: 11746483-2-09 Státusz: Hatályos

Remélem sikerült segítenem és mégegyszer elnézést kérek a cég nevében az okozott kellemetlenségekért!

Zoltán"

A mellékletként csatolt "megállapodás"-ok 4. pontja az alábbi:

"A megbízott tudomásul veszi, hogy a megbízótól díjazásban nem részesül az elvégzett feladata ellenértékét azon személyek által befizetett összegből kapja meg, akik tőle a munkaajánlatokat tartalmazó szóróanyagot ellenérték fejében megvásárolják.

A megbízott tudomásul veszi, hogy a megbízóval szemben semmilyen jogcímen és semmilyen összegre nem tarthat igényt.

A megbízott nem jogosult követelni a megbízótól a munkacsomag ellenértékét sem és a megbízó nem vállal semmilyen anyagi garanciát arra vonatkozóan, hogy a megbízott részére bármilyen összegű garantált jövedelmet biztosít.

Amennyiben a megbízottnak jövedelme származik az általa ellátott tevékenységből, az ezzel kapcsolatos adó, társadalombiztosítási és egyéb közterheket saját magának kell bevallania és megfizetnie."

A megbízó pedig az Opus mediátor Kft

ÖSSZEFOGLALÁSUL: a valóságban szerintem NEM ÁTVERÉS ez a munka!

A KAMU-része az, hogy egyáltalán nem szimpla bedolgozásról, otthonvégezhető netes munkáról van szó, hanem kőkemény marketingről, reklámozásról, ahogy ez SZ.Z. levelébő is kiderül. Tehát egyáltalán nem abból áll ez a munka, hogy leteszem magamelé az asztalra, aztán amennyi idő alatt megcsinálom, hamarabb vagy később jutok a pénzemhez, akár adminisztráció, akár sima borítékolás lenne.

HANEM A FOLYAMAT ELEJÉTŐL A VÉGÉIG NEKEM KELL CSINÁLNOM MINDENT: vagyis föl kell hajtanom a lehetséges üzleti partnereket, ha megvannak, akkor fölvenni velük a kapcsolatot, elküldeni számukra a reklámanyagokat és HA ÉRDEKLI A CÉGET A DOLOG, akkor fizetnek érte!

Tehát EZ VÉGÜL IS JUTALÉKOS MUNKA és mint ilyen, TELJESEN BIZONYTALAN BEVÉTELT JELENT - ettől KAMU ez az egész a mi számunkra :o(((

Ám ha valaki HIRDETÉSSZERVEZŐI MUNKÁRA VÁGYIK, AKKOR EZ SZÁMÁRA MEGOLDÁS LEHET!

Szóval, konkrétan Szentimrey Zoltánnal nekem semmi bajom, a 800 Ft-jáért Ő korrekt tájékoztatást adott részemre, úgy gondolom, hogy ezért a pénzért Ő megdolgozott! Ahogy írta is, ő csak munkaközvetítéssel foglalkozik. Én az Ő tájékoztatása alapján tudtam úgy dönteni, hogy nem vágok bele a felkínált 12-féle munka egyikébe sem!

Ha valaki a leírtak alapján lát fanzáziát a dologban, nem beszélem le róla - de nekem nem pálya az olyan munka, ahol nekem kell munkát, megrendelést szereznem, mikor éppen nekem van szükségem munkára és stabil, nem jutalékos keresetre.

2010. jún. 26. 17:18
 15/25 anonim ***** válasza:
Kamu az egész, mint minden otthoni csomagolási, boritékolási munka!
2010. jún. 27. 08:47
 16/25 anonim válasza:
KAMU az egész, ne küldjön senki semmit ennek a f*sszopó gerinctelen f*sznak :)
2010. júl. 9. 15:33
 17/25 Szepyke válasza:

Hali!

Persze hogy kaptam!

Az A4-es borítékot! amiben benne van a munkacsomag-persze kevésnek tűnik-de am lehet vele keresni-és ha elfogy-ingyenes az utánrendelés!!

2010. júl. 29. 22:35
 18/25 anonim válasza:
Mi pont ma kaptuk meg azt a zöld nyomtatásos lapot! Döbbenettel néztük, hogy a csomag és a szállítási díj 6-10 ezer Forint! Meg kerestük az oldalt, hogy megnézzük a csomagokat, de errort írt. Kicsit furcsa, hogy két hetet ígértek, és onnan már eltelt vagy két hónap! Szerintem ez az egész kamu! NE VÁGJON BELE SENKI, MERT CSAK MEGSZÍVJA. Ő LESZ AZ ÁLDOZAT, S NEM A CÉG.
2010. aug. 12. 12:27
 19/25 pancsaa válasza:

Sziasztok!

A cégnek nem volt beszámolója beadva, tehát biztos nem stimmel vele valami, és ráadásul a weboldal még mindig nem működik.

2010. szept. 21. 12:16
 20/25 anonim válasza:
Sziasztok, akkor az egész borítékolási munka átverés? Nekem épp most van folyamatban az egész...:S
2010. okt. 3. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!