Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek megéri MLM Network...

Szerintetek megéri MLM Network marketingel foglalkozni?

Figyelt kérdés

éppen a napokban kereset meg az egyik ismerősöm hogy csatlakozzak nem tudom mit tegyek vagy egyáltalán meg e éri

csak értelmes válaszokat kérek

2011. márc. 1. 11:50
 1/4 anonim válasza:
Csak akkor vágj bele, hogyha komolyan veszed, mert ha nem, akkor pénzt és időt pazarolsz el vele. Ha viszont beindul a dolog, akkor sokat tudsz vele keresni. Az elején úgymond ingyen dolgozol azért, hogy a későbbiekben a kiépített hálózatból sok pénzed lehessen.
2011. márc. 1. 12:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Saját és rengeteg ismerősöm tapasztalata: NEM ÉRI MEG. Én teljes mértékben csak ezzel foglalkoztam,de nem térült meg a költségem fele se!Hiába elszánt valaki és mindent befektet...
2011. márc. 1. 13:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Kérdezz meg bármilyen bukott vállalkozót, és garantált a válasz. Láthatod az előző válaszolónál is. Kérdezz meg egy sikerest, akármiben is utazzon, pont az ellenkezőjét fogja mondani.

Tehát csak rajtad múlik. Nagy előnye, hogy igazából csak idő kell hozzá, pénz nem, ezért gyakorlatilag bárki sikeres lehet. Jaguar szalont nem tud bárki nyitni...

2011. márc. 1. 14:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha megvannak benned a szükséges képességek (például hogy bármikor bárkivel el tudsz beszélgetni, és könnyen meggyőzöd az igazadról), és szerencséd van, akkor jól jössz ki belőle. Ha ezek nincsenek meg, akkor felesleges egy percet is fordítani rá.
2011. márc. 1. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!