Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kapott-e már valaki valamit a...

Kapott-e már valaki valamit a Tele Network System Kft-ről?

Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 19:27
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
ami? kéne?
2010. márc. 22. 19:58
 2/25 anonim válasza:
42%

Sziasztok!

Mi még most egy rendelő lapot kaptunk, ezen kívül semmit. Szerettem volna mindennek utánanézni, a lapon szereplő weboldalon, de nem működik semmi.

Volt valaki aki már visszaküldte a lapot és dolgozik is ott azóta?

Várom válaszotokat

Kriszta

Tele Network System Kft (erről érdeklődöm én is)

2010. márc. 22. 21:24
 3/25 anonim válasza:

Sziasztok!

A Tele Network Systemmel kapcsolatban érdekelne, hogy lehet-e az Apeh-hoz fordúlni, mivel teljes névvel és címmel hirdetik ezt a kamu munkát. a 800 Ft-unknak annnyi, de a cég bejegyzés szerint létezik a TNS vajon tud a nevében elkövetett csalásról? Ha igen, melyik szervnek kellene ellenőriznie. Ha van ötletetetek írlatok!

Köszi Margit

2010. márc. 26. 13:29
 4/25 anonim válasza:
én is próbálkoztam már velük, mert tök jó munkalehetőség lenne itthonról dolgozni, főleg, ha be is jelentenek. Azonban miután olvastam, hogy valami 2000 Ft kell csak a regisztrációhoz, és utána még ki tudja mennyit kell valami tanulócsomagért is fizetni (ez nem biztos, de miért lenne ingyen..), plusz, ami nem tetszett, hogy nem két hónapig csak valami szerződéses státuszban "alkalmaznak", amikor még nem biztos, hogy nem jelentenek be az apeh felé, és utána is csak akkor, ha ők úgy gondolják (tehát úgymond meg vannak elégedve az általad vállalt munka mennyiségével és minőségével). szóval itt befejeztem a velük való kapcsolatkeresést, mert nehogy már én fizessek ha dolgozni szeretnék... az ilyen mindig gyanús
2010. márc. 28. 11:47
 5/25 anonim válasza:
Én sem birtam ránézni a weboldalán. A megrendelőlapot nem merem visszaküldeni, nincs fölösleges kidobandó 5000-10000 forintom.
2010. ápr. 1. 18:34
 6/25 anonim válasza:

Sziasztok!

A megrendelőlapig én is eljutottam :)

Kriszta, te visszaküldted már esetleg nekik, kaptál valami anyagot tőlük? Vagy bárki más?

2010. ápr. 26. 13:42
 7/25 anonim válasza:

Sziasztok!

Én visszaküldtem a megrendelőlapot és meg is kaptam a munkacsomagot utánvéttel. A megrendelt csomag ellenértékét ekkor (amikor a postás hozza a csomagot) kell kifizetni.

2010. ápr. 28. 01:18
 8/25 anonim válasza:
Köszi, ezzel én is tisztában voltam, mert leírták, de konkrétan az is érdekelne, hogy dolgoztál-e nekik, fizettek-e már érte? Mert így egy kicsit reklám-szagúnak tűnik a válaszod :) Ráadásul az én megrendelőlapomon a területi képviselő kódjánál ugyanaz a szám van, amit valaki egy másik fórumon már leírt 4-5 évvel ezelőtt és akkor még más név tartozott hozzá! Ez is gyanús egy kissé.
2010. ápr. 28. 08:44
 9/25 anonim válasza:

Szia!

Igazából még most kezdtem, korábban soha nem dolgoztam ennél a cégnél, szóval semmi biztosat nem tudok róla. Az én megrendelőlapomon például a területi képviselő kódja be sem volt írva. Különben meg gondold már végig! Miért reklámoznám, ha már befürödtem volna vele? Én csak a sok kérdésre adtam egy közelebbi választ.

2010. ápr. 28. 10:21
 10/25 anonim válasza:
100%
Sziasztok! Visszaküldtem a megrendelőlapot, de még nem vettem át, csak bementem a postára, h mutassák meg mégis mekkora csomag jött. Hát egy a/4-es méretű borítékot küldtek, de még nem mertem kifizetni, mert azon gondolkodok, hogyan fér bele ebbe akkora "munkacsomag" (ahogy írták) amiért ezt a nem is olyan rossz fizetést adnák... És heti 5-15 óra munkát igényel... Mindenesetre körülöttem mindenki szerint átverés az egész. Jó lenne biztosat tudni, de ezeknek semmi elérhetőségük nincs.
2010. ápr. 28. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!