Nagyon fontos a munkánk, mert nélkülünk nem lehetne eladni a BURGERT!
2015. nov. 29. 09:18
2/11 anonim válasza:
Jól jön az Élet számos területén, ami több szempontból is hasznos lehet. Egyfelől költségcsökkentő tényező, mivel nem kell informatikust külön alkalmaznom az egyes projektek során.
+ Szakszerű tanácsot kaphat egy-egy megrendelő, vagy vásárló, személyre szabott ajánlatot/terméket, vagy szolgáltatást tudsz neki adni.
Mivel különböző projektekről és nem állandó havi fix-ről van szó, így változó a bevételi összege. Havi pár tízezertől, másfél millióig is terjedhet erre a tevékenységi körre.
2015. nov. 29. 11:03
3/11 anonim válasza:
Na már megint ez a lelki sérült...
2015. nov. 29. 11:36
4/11 anonim válasza:
Senior Java, Br.700. Nem tudom, mennyire fontos.. Olyan szempontból az, hogy nagy a munkaerőhiány.
2015. nov. 29. 11:53
5/11 A kérdező kommentje:
"Senior Java, Br.700. Nem tudom, mennyire fontos.. Olyan szempontból az, hogy nagy a munkaerőhiány."
Durva!
Hétszer annyit kapsz mint a melós....
2015. nov. 29. 12:47
6/11 anonim válasza:
Jah, nagy a munkaerő hiány, de bárhol kérdezek a nagy informatikusok leszarják az ember fejét, nehogy már a kis hülye képbe kerüljön, meg esetleg elmenjen tanulni valami jó szakra.
Úgy hogy remélem előttem lévő, anyádnak veszel belőle gyógyszert a senior java turbóval.
2015. nov. 29. 12:49
7/11 anonim válasza:
Ne törjétek magatokat a válaszadással. Egyik kérdésnél se ha ezt a felhasználónevet látjátok. A kérdező egy lelki, szellemi sérült ember akit már vagy 10x tiltottak ki az oldalról. Kérdéseivel sose az célja hogy bármit megtudjon, csak olyan a nyomorúságos életének a frusztrációit jár ide kiteregetni.
2015. nov. 29. 13:00
8/11 anonim válasza:
Hétszer annyit keresek? Na ne viccelj:D Bruttó hétszáz az alig 450 ezer forint egy hónapban. Ez teljesen átlagos fizetés szellemi alkalmazottként, tapasztalattal Budapesten. "Melósként" dolgozó ismerőseim nem nagyon keres senki 250-300 ezer forint alatt (burkoló,lakatos, és villanyszerelő amit én tudok példát). Szóval még a dupla annyi sem stimmel. Nyilván ő ezért fizikai munkát végez én meg ülök a monitor előtt egy 90 ezer forintos székben az más kérdés. Ki mit választ...
2015. nov. 30. 09:13
9/11 anonim válasza:
Senior Javasként csak Bruttó 700? Ennél sokkat többet megkeresnek, bruttó 900 és 1,2 között is akár :)
2015. nov. 30. 10:58
10/11 anonim válasza:
Utolsó, senior java sokmindent jelenthet, egy kis/rayti cégnél azért kapja meg valaki a senior címet, mert N éve a cégnél van. Egy komoly cégnél viszont (ilyen nálunk sajnos nemigen van) akkor válhat valaki seniorrá, ha legalább tíz éve tapasztal, és már bizonyított architektként vagy team leadként.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!