Megéri Budapestre költözni? Lent
Elsősorban előrehaladás miatt kérdezem. 27 éves leszek hamarosan, 4 éve diplomáztam ( közgazdászként). Érettségi után egy évet kint voltam Asztriába, majd diploma után visszamentem 2 évre. Az elmúlt másfél évben itthon, egy kis vidéki városban dolgozom, beszerző címszó alatt, de igazából titkárnő vagyok, egy kis magyar vllalkozásnál. Nem igazán jutok előre, megélek, de jövőt nem látok ebben. De azt se szeretném,hogy szobalányként v pincérnőként öregedjek meg kint. Van némi anyagi tartalékom,pár százezer forint, belevágjak Budapestbe? Vagy inkább vidéki nagyobb városokban, megyeszékhelyekben gondolkozzak?
Vas megyei vagyok. Angol erős középfok,( nyelvvizsgval)+konyhanyelvi német.
Nem csak a munka, fizetés érdekel, hanem maga a vélemények Bpről is.
"nem mondtam hogy nem lehet, de ez
mindeképp hátrány mintha ott születtem
volna. Érted remélem? persze te ott születtél,
neked könnyű beszélni"
Nem értem mire gondolsz. Én is jöhettem volna vidékről illetve párom például pont vidékről származik. Semmi jelentősége hol laktál előtte.
Vagy arra gondolsz, hogy jobban ismerem a várost, közlekedést? Ez igaz de nincs jelentősége. Hidd el én is Google mapset nézek, GPS-t használok ha ismeretlen városrészen van dolgom.
Vagy nem erre gondolsz?
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, sokat segítetek vele!
Én is ezért költöznék fel, a lehetőségek miatt, ahogy írtam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!