Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Budapestre szeretnék költözni,...

Budapestre szeretnék költözni, olyan albiba ahol szobát lehet bérelni, ott is kell kaució?

Figyelt kérdés
az ország másik felében lakok Pesttől és szeretnék felköltözni,arra gondoltam hogy szobát bérelnék az úgy olcsóbb,csak nem tudom hogy ott is kérnek e kauciót,egy hónap albérletet kifizetnék és az alatt az egy hónap alatt megpróbálnék munkát keresni,szerintetek sikerülne? most érettségiztem,vendéglátós gyakorlatom van csak. szakmám nincs. Nagyon szeretnék innen elmenni hogy végre dolgozhassak,pesten talán jobb esélyem lenne munkát találni. van aki neki vágott így és sikerült?
2011. nov. 24. 14:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Először munkád legyen, lakást lehet egy nap alatt is találni, szobát meg pláne.

Kauciót ott is szoktak kérni.

2011. nov. 24. 15:24
 2/2 anonim válasza:
Az a baj, hogy megpróbálhatod, de itt Pesten sincs nagyon munka, vagy ha van akkor is gyakorlattal nem sokra mész, mert nézik a szakmát, vagy kell hozzá ismerős aki bejuttat.
2011. nov. 24. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!