Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megéri Budapestre költözni? Lent

Megéri Budapestre költözni? Lent

Figyelt kérdés

Elsősorban előrehaladás miatt kérdezem. 27 éves leszek hamarosan, 4 éve diplomáztam ( közgazdászként). Érettségi után egy évet kint voltam Asztriába, majd diploma után visszamentem 2 évre. Az elmúlt másfél évben itthon, egy kis vidéki városban dolgozom, beszerző címszó alatt, de igazából titkárnő vagyok, egy kis magyar vllalkozásnál. Nem igazán jutok előre, megélek, de jövőt nem látok ebben. De azt se szeretném,hogy szobalányként v pincérnőként öregedjek meg kint. Van némi anyagi tartalékom,pár százezer forint, belevágjak Budapestbe? Vagy inkább vidéki nagyobb városokban, megyeszékhelyekben gondolkozzak?

Vas megyei vagyok. Angol erős középfok,( nyelvvizsgval)+konyhanyelvi német.

Nem csak a munka, fizetés érdekel, hanem maga a vélemények Bpről is.

2015. nov. 23. 17:47
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
most néztem, azért kijönnék 110ből ( nem 100ból, de ezt írtam is feljebb), persze csak ha megfelel valamelyi rákos-, vagy a külső területek.
2015. nov. 23. 21:16
 12/29 anonim ***** válasza:

"Albi + rezsi + bérlet 100-ból? Jaj de aranyos."

Nem én írtam de ezek nekünk is kb ennyibe kerülnek két főre. Igaz, hogy a bérleti díj csak 45 ezer, de nagyon nagy szerencsével talán-talán a kérdezőnek is lehet ennyi. Pl ha ismerős lakását olcsón kiadja neki. De nem könnyű az biztos, már évekkel ezelőtt se volt könnyű nekünk, mert hetekig keresgéltem a neten.

2015. nov. 24. 00:28
 13/29 anonim ***** válasza:
Én is hetek óta keresgélek 2 hálószobás lakást és normális helyen 170 alatt csak lepusztult szarok vannak. Egy hálószobásakat kb. 100-tól fölfelé láttam.
2015. nov. 24. 01:18
 14/29 anonim ***** válasza:
Azért egy garzont 60-tól már lehet találni manapság is, nem muszáj 100-ért.
2015. nov. 24. 05:46
 15/29 anonim ***** válasza:
Jó, utolsó, csak azt fogd fel, az vagy kint van a pits.ban avgy pedig valami lepusztut szar, igen nagy-nagy mákkal talán normálisan helyen is kifogs ilyet TALÁN, de maradjunk a realistásoknál, úgy elindulni, hogy 60+rezsiért lesz garzon, az ma, sajnos, vicc Budapesten.
2015. nov. 24. 07:02
 16/29 anonim ***** válasza:

Zugló, 46 nm-es panel bútorozott lakás 105eFT+rezsi!(a rezsi: távhő, horribilis közös költség, net +TV, szemétdíj, víz,villany,gáz,)erre jön a mobilteló és a Bkv bérlet. Nyilván a 8kerben uaz a fele, de akkor sanszos, h hazafelé leütnek.

Számold hozzá a kaját, (ha beteg leszel a kiesett költségeket, gyógyszert), ha pasi vagy: borotva, ha nő: tampon. Emellett tusfürdő, wc-papír stb...Közbe is jöhet bármi, eg itt Bpen mindig látni fogsz vmit ami kell( ruha, cipő, szórakozás, mozi)...Így kalkulálj, végtére is közgazdász vagy!

Te tudod mennyiből jössz ki, mert van, aki azt írja 100 nettóból jön ki, van, aki 500ból sem....

2015. nov. 24. 08:15
 17/29 anonim ***** válasza:
aki nem ott született az sajnos hátrányban van, magamon is érzem
2015. nov. 27. 22:26
 18/29 anonim ***** válasza:
Miben van hátrány?
2015. nov. 27. 23:08
 19/29 anonim ***** válasza:
mert szinte minden oda tömörül, itt meg alig van valami.
2015. nov. 28. 11:08
 20/29 anonim ***** válasza:

De miben vagy hátrányban? Te is Budapestre tudsz költözni.

Én is albérletben lakom Budapesten, így teljesen lényegtelen, hogy mindig is Budapesten éltem a szüleimmel is már. Miután az ember kirepül otthonról önmaga választhatja meg hol szeretne élni. Teljesen mindegy, hogy előtte valahol vidéken vagy Budapesten éltél.

2015. nov. 28. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!