Nettó 150 ezer forintos fizetés mire elég Budapesten? Milyennek számít?
2 főnek havi 30 ezer étkezés? hahahahahahahahahah fejezzétek már be a hülyeségeteket. Még egy embernek is lehetetlen. Valaki vezesse már le nekem, hogy lehet normálisan étkezni NAPI 1000Ft-ból???? (Két főnek meg..).
Nálam.
Reggeli nagyjából 300Ft költség egy nap. (Otthon csinálok szendvicset vagy rántotta stb, egy bögre kakaóval/teával)
Tízórai kifli mondjuk egy joghurtal csokival 200Ft
Ebéd: a munkahelyemmel leszerződött helyen eszek napi 800Ft.
Uzsonna nagyjából megint 200Ft.
Otthon vacsora szintén 300Ft-ból kijön.
1800Ft a munkanapokon. Hétvégén valamivel kevesebb ha leállok főzn.
Egy-egy pénteki buli után egy hajnali gyros, vagy esetleg két hetente egy pizzázás csajjal legyen 5000Ft még pluszba havonta a burzsuj kajálás.
Tehát 22*1800, hétvégén napi 1500 plusz 5ezer bónusz = 50 ezer forint. Nem voltam étteremben, nem vettem drága kajákat.
Aki ennél kevesebből kihozza az hazudik, vagy kórosan étkezik.
Szerintem is esélytelen fejenként 30-ból kajálni, legalábbis nélkülözni kell hozzá, két fő esetén meg gyakorlatilag éhezés az eredménye.
Gondoljunk már bele, hogy mi jön ki napi 500 vagy 1000 Ft-ból...
Rizs, bab, krumpli és hagyma váltva. Lehet, hogy ki tudsz hozni belőle megfelelő mennyiségű kalóriát, de ez nem azt jelenti, hogy ez egy normális étrend.
12: Hát ha 50 kiló alatt van az ember, simán.
Én tegnap ezeket ettem:
2 kávé otthon (80 Ft).
Egy fél zsömle 5 dkg vajjal, 10 dkg sajttal, fél hagymával, 3 fej retekkel (kb. 280 Ft).
1 liter light kóla (42 Ft).
2 túróspite (Lidl) 2x99 Ft.
Fél tábla csoki 90 Ft.
2 db emésztőenzim: 160 Ft.
Össze nem adtam.
11: De hány kiló vagy és milyen magas?
Én nem bírok ennyit enni, amennyit felsoroltál.
Amikor veszek gyros tálat 890 ft-ért, az nekem egész napra elég. Amellé kávé, kóla és csoki fogy.
16: A zsemlét ettem du. 4-kor "ebédre".
Mindig azt eszem, amit kívánok, és annyit, amivel jóllakom, nem agyalok rajta, hogy mennyi kell meg mi az egészséges. A Lidl sajátmárkás kólája kerül 2 liter 84 Ft-ba. Nekem teljesen egyezik az íze a Coca-cola light-éval.
De jó, hogy megválazsoltam a kérdésed, hogy soroljuk fel, mit eszünk!
Mi lett volna hasznos? Ha az ezüstrókák szaporodásáról írok a feltett kérdésre válasz helyett?
Akkor nyilvánvalóan 1,8-szor annyi étere van szükséged, mint az 50 kiló alattiaknak, így meg is van válaszolva a rejtély, hogy ha neked 1800, másnak hogy lehet 1000.
Még az alvási időben lehet különbség, és az ébrenléti idővel is arányos az éhség, én napi 12 órát minimum alszom.
És az emésztési sebessége is más mindenkinek. Van, aki napi 5-öt, más heti 1-et kakil, nyilván éhesebb természet az előbbi.
"Ebéd: a munkahelyemmel leszerződött helyen eszek napi 800Ft. "
"Egy-egy pénteki buli után egy hajnali gyros, vagy esetleg két hetente egy pizzázás csajjal legyen 5000Ft még pluszba havonta a burzsuj kajálás."
"Nem voltam étteremben, nem vettem drága kajákat."
A fentiek készen, azaz étteremben vett kaják. Ha otthon készíted, pont a feléből kijön.
Hidd el, hogy vannak emberek, akik nem vesznek készen se pizzát, se gyrost, sem munkahelyi menüt!
És azoknak pont feleennyibe jön ki ugyanennyi étel.
Én elmegyek levesnek valóért 3 külön piacra is, csak mert bizonyos dolgok kilóára 100 Ft-tal kevesebb az egyiken, mint a másikon.
Most a mennyiség:
Hidd már el, hogy egy veled azonos méretű nőnek is eleve kevesebb étel elég, mert lassabb az anyagcseréje, mint a férfinak!
És egy fele akkora termetű nőnek meg a Te kajád 40%-a elég!
Világos, hogy egy 80 kilós férfinak 1800 Ft, pláne ha vesz készételt, evvel senki nem vitatkozik4
Te vitatkozol avval, hogy egy 50 kilós nőnek fele ennyibe sem kerül, ha sosem vesz készételt, hanem mindenből csak a nyersanyagot veszi.
Legyen már annyi eszed, hogy nem minden netező 80 kilós férfi!
#18: Az a baj, hogy hülyeségeket beszélsz.
Bár a kérdésére válaszoltál, amiket felsoroltál, az minden, csak nem egy normális étrend. Azt állítottad, hogy lehet ennyi pénzből táplálkozni, majd bebizonyítottad, hogy mégsem.
Tökmindegy, hogy 50 kiló alatt vagy-e, a kóla és a csoki nem kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!