Mit tehetek ha bolti eladóként dec 24-én 20h-ig benn akarnak tartani dolgozni?
Egy lakótelepi kisbolt kettő eladóval. Én lennék az egyik.
A főnök ukáza: dec 24-én is munka van és nyitva vagyunk ahogy szoktunk. 20h-ig.
Minden létező bolt bezár még a nagy teszkó is legkésőbb 14kor az utolsó járművek (BKV) is leállnak 16h-ra onnantól fogva csak éjszakai járat van.
Én meg a minimálbéres bolti eladó ott vagyok 20h-ig (se nem tulaj se nem családtag nem vagyok).
És még be se jelenthetem a munkaügyi felügyeleten hiszen azonnal tudná a főnök ki volt a bejelentő és buktam az állást.
Betegállomány? Hát itt ilyen nincs, beteg az nem lehet az ember mert akkor se kell bemenni többet.
Mit tehetek?
Ja bocs, valamiért olyan érzetem volt, hogy budapesti a kis bolt, mivel említetted a BKV-t is, meg a Tescot is.
Akkor viszont nem tudok igazán jó tanácsot adni.
ja hát a BKV nálam a busz szonominája évekig Pesten laktam aztám kijöttem vidékre mert olcsóbb az élet. Hát olcsóbb csak én meló nincs max iylen szar és örülhetek hogy ez is van.
Vissza meg Pestre nem mehetek mert a pesti lakásomért kaptam mucsaröcsögén egy házat de a mucsaröcsögei házért nem kapok pesten semmit.
A szabadnapozóknak:
akkor szabadnap, ha előtte ledolgozza!
" ja hát a BKV nálam a busz
szonominája"
A BKV-nak nem csak buszai vannak és nem csak a BKV-nak vannak buszai.
A szabadnapozóknak:
akkor szabadnap, ha előtte ledolgozza!
???????????
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IGEN?????????????????
Dec 12-én dolgozni fogok. Pedig szombat alapból nem lenne munkanap.
Tehát akkor nekem szabadnap a 24!!!!!!
Mégis dolgozni fogok 24-én is, noha már ledolgoztam.
Józan paraszti ésszel akkor + 1 napra kéne fizut kapjak hiszen kvázi duplán dolgozok egy napon.
De mégse kapok duplán pénzt!!!!
Na okos fórumtárs erre valami?
mert senki nem tesz félre
!!!!!!!!!!!
Na egy másik szuperokos.
Kérlek gyere már el hozzám egy számolgóéppel és nézzük meg hogy nettó 69-ből hogy lehet félretenni.
Vagy tettem volna félre korábban? De mikor is? Vagy állásom se volt, vagy bolti eladó voltam hasonló fizukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!