Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Győrben albérlet, munka az...

Győrben albérlet, munka az alábbiak alapján? Sürgős!

Figyelt kérdés

sziasztok, tegnap kaptam egy ajánlatot egy győri cégtől. 250 bruttó ( ez 163 nettó) + 8 ezer kajajegy ( nettóban ) havonta.

Zala megyéből költöznék. Holnapig kell eldöntetnem,érdekel-e a lehetőség. Senki ismerősöm sincs Győrben. Nézegettem az albérletárakat, ebből a fizuból az albérlet+rezsi+némi kaja, amire futná. Bár később biztos lehetne onnan is fejlődni, megismerkedni emberekkel, összeköltözni, talán...

Győrről se sokat tudok, igaz, sok jót hallottam róla, de még életemben nem jártam ott.

Szerintetek megéri belevágni? Augusztus óta vagyok munkanélküli, azóta csak alkalmi munkákat kaptam.

2015. nov. 18. 21:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Vágj bele! Nem kérdés.

Ami a lakhatást illeti,nézegess a város külső részein,illetve ha spórolni akarsz és nem zavar a korai kelés,akkor a városon kívülről,más településről ingázz. Haverom pl. Tét-ről buszozik.

2015. nov. 19. 12:01
 2/3 anonim ***** válasza:
drága ott az albérlet. Fogadjunk az audi lesz az. Szobát bérelj, az olcsóbb
2015. nov. 26. 22:58
 3/3 A kérdező kommentje:

nem az audi (lett volna).

De már mindegy, nem aktuális. Azért köszi :)

2015. nov. 27. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!