Munkanélküliként albérlet? Motelben lakva állást találni?
Az albérletedet most igen könnyü megoldani, mert van egy fejenként és havonta 100.000.-Ft-os Europai Unios támogatás, amit gyakorlatilag mindenki megkap. Ha részletek érdekelnek, irj a privatomra.
Ha ketten vagyok (pároddal pl.) akkor havi 200.000.-Ft támogatást kaptok, és a gyakorlat azt mutatja, hogy a lakástulaj örömében, hogy az ö lakását választottátok, havi 20-30 ezer forintot visszaad belőle, az már a te zsebpénzed. Egy támogatottnál (tehát ha egyedül igényled) nem fognak lelkesedni érted, akkor inkább 3-4 hét várólistára számithatsz, mire ilyen lakást találsz.
Idén elég nagy katymaz van a támogatások körül, van olyan járás, ahol 4-5 napon belül megkapod, és van olyan, ahol már 2 hónapja várnak rá és még semmi.
Meg tudom mondani, hogy hol érdemes megigényelni. Ez azt is jelenti, hogy oda kell beregisztrálva lenned munkanélküliként. Vigyázz!! Addig nehogy munkaszerződést köss, amig nem adtad le a kérelmet az EU pénzhez, mert azt regisztrált munkanélküliként kell leadni.
Remélem segitettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!