6 hónapnyi munkaviszonyt már érdemes bele írni az önéletrajzba?
A te esetedben valószínűleg igen.
Amúgy attól függ, ki mit tanult / csinált eddig és milyen pozícióra pályázik. Én pl. elég sok mindent tanultam / dolgoztam, ha mindent beleírnék, akkor 4-5 oldalas lenne az önéletrajzom:(
Van egy önéletrajzom, amiben minden benne van, de azt sosem küldtem el sehova, csak azért van, hogy minden meglegyen egy helyen, ha gyorsan kellene.
Amikor pályáztam valahova, mindig csak a releváns dolgokat írtam bele, így általában 1, nagyon max. 2 oldal lett a "végeredmény".
Én azt is be szoktam írni, hogy az adott munkahelyen pl. milyen munkaköröm volt vagy milyen feladatokat végeztem. Ez akkor jön jól, ha egy munkahelyet nem akarok kihagyni, mert valamiért fontos / jó benyomást tesz, de a kívánt pozícióhoz nem releváns. Így az ottani munkából azt a tapasztalatot emelem ki, ami az adott pozíció betöltésénél felhasználható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!