Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Így mehetek Ausztriába mosogatni?

Így mehetek Ausztriába mosogatni?

Figyelt kérdés
Keresek egy munkaközvetítőt Bécsbe, magyar nyelvűt mert a német nyelvet nem beszélem. A magyar-osztrák határ közelébe költöznék, így nem költöznék ki tehát csak dolgoznék kint és nem lenne probléma a nyelvvel, + többet férre is tehetnék mintha Bécsben bérelnék lakást. Amint 18 leszek elkezdeném. Betanított munka ugye - megérné? Itthon venném a kaját meg minden busszal járnék be. Van magyar munkaközvetítő Bécsbe? Csak hogy megértessem magamat a munkaadóval és fordítva. Angol nyelvet társalgási szinten beszélem ha ez számít valamit.
2015. okt. 29. 14:50
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Ez biztos sokkolni fog, de akkor se valószínű, hogy találnál munkát, ha gimnázium helyett valami olyan helyre jelentkeztél volna, ami "szakmát" ad.
2015. okt. 29. 16:13
 32/43 A kérdező kommentje:
Több éves a szerződés, sajnos nem én kötöttem. Van net a könyvtárban, de ott meg nem tudom gyakorolni csak nézni a tutorialt, a gépemen van visual studio.
2015. okt. 29. 16:14
 33/43 anonim ***** válasza:
Amúgy ha a gyk-hoz megfelel a net, akkor programozáshoz is. 1-2 letölthető könyvön meg stack overflow-n kívül nem igazán van másra szükséged.
2015. okt. 29. 16:17
 34/43 A kérdező kommentje:
Akkor marad az. Bár 3-4k eurót nemtom hogy lehet itt megkeresni ebből. Vagy angol céghez távmunka esetleg?
2015. okt. 29. 16:19
 35/43 anonim ***** válasza:

Ausztriára gondoltam, mivel arról beszéltünk. Angolok általában kicsivel többet fizetnek.

Igen, a távmunka is működőképes opció, de a Budapesti cégek is megfizetik a tudást.

2015. okt. 29. 16:22
 36/43 A kérdező kommentje:

Egyébként van már róla kérdésem.

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-kerd..

Azt írták, hogy távmunkában nem fizetnek meg, mert a kínai meg fehérorosz programozókat árban nem tudom alulmúlni. Céghez közvetlenül elmenni meg értelmetlen mert lehet neten keresztül is. Meg ha úgy többet kéne fizetni, miért nem csak keleti távprogramozókat fogadna fel minden cég? Vagy akkor muszáj nagyon ügyesnek lenni, külömben a programozás is éhbér? Vagy a programozók hogyan csinálják?

2015. okt. 29. 16:32
 37/43 anonim ***** válasza:

Ott az volt a kérdésedben, hogy megtanulnál "alapszinten" programozni. Ha csak alapszinten csinálsz valamit, azzal valóban nem lehet pénzt keresni.

Amúgy hülyeség, nem adják ki indiai meg távol-keleti programozóknak a munkákat, a legtöbb európai cég a saját időzónájában(+-1-2 óra) keres alkalmazottakat távmunkában is. Egyre kevésbé divat az "outsourcing" a különböző minőségi és kommunikációs hátrányai miatt.

2015. okt. 29. 16:43
 38/43 anonim ***** válasza:
Közben elolvastam a válaszokat, amiket ott kaptál, és egyetértek. Csak akkor kell versenyezni a keletiekkel, ha nincs semmi, amit fel tudnál mutatni. Pályakezdőként nem vesznek fel távmunkába, de nyugodtan el lehet menni az első 1-2 évre egy helyi céghez, rosszul itthon sem fizetnek, ha nem vagy teljesen hülye a munkádhoz.
2015. okt. 29. 16:48
 39/43 A kérdező kommentje:
Oké, akkor az egy sokkal reálisabb út. Kösz a válaszokat mindenkinek!
2015. okt. 29. 17:34
 40/43 anonim ***** válasza:
0%

hülyeségeket írtok sok kommentben.

SOk 8 órás mosogatói állás van sima éttermekben is. Faterom is ilyen helyen mosogat. Általában heti 40 órát dolgozik, néha 45öt.

Igaz van olyan nap amikor 10-11 órát van, de azt két bontásban.

2015. okt. 29. 18:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!