Így mehetek Ausztriába mosogatni?
De meg lehet élni 1250 eu-ból sopronban, mondjuk egy mosogatónak ritkán fizetnek ennyit burgenlandban.
Amit én mondok az az hogy nem tudsz egy faluból tömegközlekedve
"Az jó ott lennék takarító."
Irodákban este takarítanak, ugye nem gondolod, hogy mindenki a takarítót fogja egész nap kerülgetni, mert csak délután 5-ig ér rá.
El vagy egy kicsit tévedve ezzel az "én nem olyan munkát fogok keresni" hozzáállással, nem olyan nehéz képzettséget nem igénylő munkakörbe jelentkezőt találni, hogy megtehesd, hogy válogatsz.
De van 8 órás is, nagyon ritkán. Pl bevásárlóközpontok, repterek éttermei. Viszont ezeken a helyeken 1050 eu ami fizetnek, heti 40 órára és jó nyelvtudás nélkül esélyed sincs bejutni.
De miért ragaszkodsz a legaljább melókhoz? Inkább tanulj egy szakmát, Ausztriában sokkal több van mint elmenni mások piszkát pucolni.
Egy sopron-bécs vonatjegy 34€ oda-vissza.
Egy mosogató keres 6€/óra kb. Azaz nem nehéz kiszámolni mennyire éri meg vonattal Bécsbe ingázni mosogatni.
Plusz add hozzá az itthoni albérletet, kaját, stb.
#27: Az egyetem 3 év. Ha a programozás érdekel, szerintem megéri elvégezni 3 év alatt egy programtervezői szakot és simán keresni vele 3000-4000 eurót, mint életed végéig minimálbérért robotolni.
A lakhelyeden nincs valami más internetszolgáltató, ha a jelenlegi ennyire gáz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!