Így mehetek Ausztriába mosogatni?
Szerinted az éttermek bezárnak 17:00 - kor Ausztria keleti felén, hogy az ingázók szépen haza tudjanak érni?
Aki vendéglátásba ingázik azok kocsival mennek, vagy kint alszanak.
Nem kapsz egy tyúkólat sem 1M - ért a határtól kb 80km-es sávban sehol. Azaz onnan ahonnan még megéri ingázni. Pont az ingázók miatt verték fel az árakat. Nem csak sopronban, a kis falvakban is. Ha csak sopron lenne drága, de a szomszéd Balf már nem, akkor evidens hogy mindenki Balfra akarna költözni. Magyarul hipp-hopp felmennének az ingatlanàrak.
Munka közvetítő meg hiába magyar, Ausztriába közvetít, ott meg nem fog megtanulni semelyik munkaadó a te 2 Szép szemedért.
A Vendéglátásban nem 12 óráznak??
Igaz, van hogy 14! És nem, nem váltanak le egy 14 órás műszakban se. (Nekem a rekord 19 óra volt. Igen, egy nap.)
Úgy dolgozol, ahogy beosztanak. Irodai munkánál van vége a munkaidőnek 17:00-kor, de ott se mindig.
Az jó ott lennék takarító.
A Vendéglátásban nem 12 óráznak??
Igaz, van hogy 14! És nem, nem váltanak le egy 14 órás műszakban se. (Nekem a rekord 19 óra volt. Igen, egy nap.)
De én nem ilyen munkát keresek, mert van egy rekord, az nem azt jelenti hogy csak ez van. Vagy minden mosogatói, takarítói állás Bécsben 10 órás min? Nincs is egyetalán 8 órás munkaidő? 6, 4 esetleg? Mert akkor azokra mondanák, hogy rabszolgák, nem a magyarokra, és az emberek nem mennének oda dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!