Így mehetek Ausztriába mosogatni?
Tévhit 1: Nem éri meg Bécsbe ingàzni egy mosogatónak, de még közelebbre sem. Lassan egy soproni albi annyiba kerül mint egy bécsi (Bécsben élő soproni vagyok, pont emiatt).
Tévhit 2: Nem tudnál busszal bejárni, mivel egy étterem sokszor 11-éjfélig nyitva van. Te meg utána végzel ha puccba vágtad a konyhát.
Tévhit 3: jó német nélkül még ismerős által is nehéz munkát találni. Miért venne fel téged, ha ott van másik 5 akivel tud kommunikálni?
Tévhit 4: hogy a mosogatás jó és könnyű meló.
A mosogatás iszonyat szar meló, baromi nehéz fizikailag és stresszes is mert a szakácstól kezdve a főnökig mindenki téged ugráltat. Emellett nem csak mosogatsz, hanem előkészítesz, besegítsz a szakácsnak, takaritasz.
Tévhit 1: Nem éri meg Bécsbe ingàzni egy mosogatónak, de még közelebbre sem. Lassan egy soproni albi annyiba kerül mint egy bécsi (Bécsben élő soproni vagyok, pont emiatt).
Tévhit 2: Nem tudnál busszal bejárni, mivel egy étterem sokszor 11-éjfélig nyitva van. Te meg utána végzel ha puccba vágtad a konyhát.
Tévhit 3: jó német nélkül még ismerős által is nehéz munkát találni. Miért venne fel téged, ha ott van másik 5 akivel tud kommunikálni?
Igazából vennék egy 1 milliós házat ott, szép környék biztos, egyedül vagyok.
Nem csak mosogatás érdekel, csak ez a leg általánosabb, lehet takarítás, stb. kivéve a nehéz fizikai munkát. Én úgy tudom, hogy fix munkabeosztás van a legtöbb helyen (8-16, 10-17, stb).
Jogos a nyelv hiányából adódó hátrány, csak nem logikus, hogy miért kéne nyelvtudás ha magyar munkaközvetítőről van szó. Nagyon kicsit tudok németül csak. Egyébként az 1 millás házat nem sopronba értettem, hanem valahol alföldi környéken, ahol olcsó minden cucc. Így nem kéne lakbér. Valamennyit nem tudsz sopronban férretenni, ha összeveted a Bécsi fizuddal? (bár gondolom nem betanított munkás vagy :))
1 milliós házat a nyugati határ mellett? 😂
Egy üres telket nem mutatnak meg 4-5M alatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!