120 ezer forint miért nem elég a megélhetésemhez?
Figyelt kérdés
Dolgozok egész nap,megkapom a fizetésem,abban a pillanatban el is megy. Számlákra,lakbérre. Egyébként 23 éves lány vagyok. Nem járok el szórakozni,nincs fodrász,manikür ilyenek...nem költök soha felesleges dolgokra. Az árvaságora nem foghatom. Hitelt meg nem adnak,és nem tudom miért....2015. okt. 17. 13:54
1/8 anonim válasza:
Ne fizesd be akkor a számlákat + a lakbért és megmarad.
Persze kilakoltatnak és kikötik a szolgáltatásokat.
2/8 anonim válasza:
Mert 120 ezer forint nem elég a megélhetéshez, ha abból még lakhatást is kell fizetned. Esetleg a lakbért megpróbálhatod csökkenteni azzal, hogy összeköltözöl más fiatalokkal. Én is majdnem harminc voltam, mire a fizetésemből egyedül bérelni és fenntartani tudtam egy lakást.
3/8 anonim válasza:
Isten hozott Kelet-Európában!
A melós mit szóljon aki 70 ezret kap?
4/8 anonim válasza:
Első kérdés:
Vezeted a kiadásaidat?
Írd össze mire megy el. Ha csak a számlákra és a rezsire akkor nagyon drága albérletben laksz a béredhez képest, keresni kell olcsóbbat. Ha másra akkor meg meg kell vizsgálni mire és abból mi felesleges.
5/8 anonim válasza:
Miért gond az, hogy nem adnak hitelt? Hiszen úgysem tudnád miből fizetni.
6/8 anonim válasza:
Azért nem adnak hitelt, mert nem tudnád visszafizetni! Ilyen egyszerű. Te magad leírtad, hogy rögtön elmegy a fizetésed alap dolgokra. Akkor hogy férne bele a törlesztőrészlet és a kamat?
7/8 anonim válasza:
Ugyanez a gondom...Olcsóbb albérletet???Nem tudom a kérdező mennyit fizet,de budapeten totál megőrültek az árarakkal az utóbbbi kb 1 évben,már a husonnégyzetméteres lyuk is 70-80 ezer(én sem nem csak a belvárosban,maelőtt valaki,rázendít,hogy akkor kijebb kell költözni....Én nemrég szakítottam a párommal és kénytelen voltam 29 éves fejjel hazamenni Anyámhoz,mert nem tudok máshogy kijönni ennyi pénzből...De így is épphogy...Megveszem a bérletet,beleadok a rezsibe,kajába,kipengetem a diákhitelt,aztán volt pénz-nincs pénz.Amúgy iszonyat árú lett a kaja,bemész a boltba veszel pár alap dolgot(nem marhahúst,halat,meg mittomén miket),és uppsz 3000 Ft...
8/8 A kérdező kommentje:
Én 60 ezret fizetek ami csak a lakbér,rezsi körülbelül 30-bol kijön. Közösköltség 6200ft. És ez csak egy minigarzon,semmi más...
2015. okt. 18. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!