Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Angliában tapasztalt szakmunká...

Angliában tapasztalt szakmunkás fizetése,8 órába egy műszakba majd egy millió Forint (átszámolva)?

Figyelt kérdés
Ez tényleg lehetséges? Ezeket angol oldalon láttam, nem nagy dolgokat ígérő lehúzós közvetítőknél. Tényleg ennyire megfizetik?
2015. okt. 1. 13:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Szakmától,beosztástól,képzettségtől is függ,de ebből még vonnak ám le!
2015. okt. 1. 13:53
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Nincs az az isten, ez 60 fontos órabér (a minimálbér azt hiszem 8 font körül van).

Lehet, hogy van olyan amit így megfizetnek, de az inkább már egyéni vállalkozás kategória, nem alkalmazotti.

2015. okt. 1. 14:06
 3/9 anonim ***** válasza:

# 2/2 Időpont ma 14:06

Túrót 60, "csak" 15, úgyhogy ez még reális is lehet.

2015. okt. 1. 14:07
 4/9 A kérdező kommentje:

14:06

Te valamit nagyon elszámolsz.

2015. okt. 1. 14:12
 5/9 anonim ***** válasza:

Elképzelhető, 14 GBP/óra szerintem reális egy tapasztalatot is igénylő feladatra.

Viszont ne ess bele abba a hibába, hogy Forintra átszámolod, Angliában a megélhetés is többszöröse az itthoninak, ennek ellenére ennyiből kényelmesen el lehet lenni, feltéve, hogy nem Londonban laksz.

2015. okt. 1. 16:42
 6/9 anonim ***** válasza:

# 4/5 ma 14:12

Még jó, hogy azonnal javítottam is magam.

2015. okt. 1. 18:30
 7/9 anonim válasza:
1 MFT az kb. 2400 font, ami 15 font/óra. De azt még vedd hozzá hogy ebből leadózol + a national insurance. Egy Tax calculatoral könnyen kiszámíthatod, hogy ebből a 2400 Font-ból a számládra csak 1889 font fog menni.
2015. okt. 7. 15:47
 8/9 goaus ***** válasza:
14-15fontot adnak még pár helyen, de azért rendesen mennek le az órabérek minden szférában szakmunkában, egyre többen jönnek, románok bolgárok 7-8 fontért is beállnak, vége kezd lenni a régi jó világnak. A másik, ez a 2000 font is kezd lóturó lenni kinn, én annyiért nem is maradnék kinn. Lenn déli tengerparton 1000 font plusz taxot meg reszit kérnek már egy jó lakásért, heti 100at simán elkölt aki szeret élni meg nem zsíroskenyéren akar élni, szóval 3-400 marad max rendes életszínvonal mellett, kocsi nélkül. Sokan azt hiszik ez a milla kinn nagy szám, csak ninsenek tisztában mennyi kinn az élet. Persze mindenfélékkel együtt szobát bérelve, mindenen spórolva minimálból is simán meglehet élni, csak az normális embernek nem élet...
2015. okt. 11. 23:02
 9/9 anonim válasza:
#8 -> Te mi a túróról beszélsz? 14-15 fontot általába egyszerűbb helyeken (raktár étterem stb.) managerek keresnek. 7-8 fontért románok bolgárok? Mutass nekem olyan helyet, ahol minimálbérnél többet kapsz, és felvesznek minimális angol nyelvtudással. 2000 font lótúró? Te hol éltél? 1100 fontot keresek kb egy hónapba, abból 350 font megy el a szobára, rezsire, utazásra. 100 font elég egy hónap kajára. Nem tudom milyen puccos ember nem bír elélni 2000 fontból, mikor én elélek 1000ből, úgy hogy marad még 500... Ha meg dél drága, északra kell jönni, és nincs probléma. Minimálból élek, és meg van mindenem, nem nyomorgok, most megyek 2 jogsit csinálni, veszek magamnak egy új számítógépet kb félmillióért, és 8 hónapja dolgozok ittkint és élek minimálbérből. Na ezt próbáld meg Magyarországon minimálból. Erről ennyit.
2015. okt. 21. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!