Ebayen egy Tommy Hilfiger óra 1115 forint ingyenes kiszállítási költséggel, Kínából. Létezik ilyen?
Figyelt kérdés
Ha megrendelem, összesen mennyi pénzt fizetek ki az egészre, szállítással, utalással együtt?2015. aug. 16. 12:20
2/13 A kérdező kommentje:
2015. aug. 16. 12:27
3/13 anonim válasza:
az hát - mind az amin ismert márkajel van
5/13 anonim válasza:
Kerdezo, ez most komoly? Te elhiszed, hogy egy 'markas' divatora 800 forint, kinabol, hazhoz szallitva? Tenyleg elhiszed?
Vedd meg, meno leszel vele.
6/13 A kérdező kommentje:
haho, nem hittem el, ha elhiszem már megrendeltem volna
2015. aug. 16. 13:17
7/13 anonim válasza:
Az ebayen szinte mindenből van hamisítvány, az órák 99%-a kínából az, de ruházat, napszemüveg, táskák is gyakoriak.
Kérdezgetheted egyenként, hogy melyik hamis, de ami ilyen jóárúsított az mindegyik az.
(egyébként sajnos nem csak az ebayen sok a hamisítvány, mióta hazánkfiai rájöttek, hogy a 35 ezres cipőt 8ezerért megkpaja az ebayen hamisítványként, itthon meg "jaj, rossz méretet vettem, 25-ért bárki azonnal elviheti" dumával árulják fórumokon, vaterán, fb-on)
8/13 anonim válasza:
"nem hittem el"
Ahaaaaaaaaaaaaaaa...
9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
utolsó válaszoló: szerinted ha elhittem volna, felteszem a kérdést? Most komolyan már.
2015. aug. 16. 14:10
10/13 anonim válasza:
Kiegyezünk annyiban hogy szeretted volna elhinni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!