Havi 200 ezer forint jó fizetésnek számít?
A végzettségedhez képest nagyon jó. Ez nettó? Hogyhogy ilyen sokat adnak egy óvodában amikor még végzettséged sincs? Hogy jöttek rá, hogy óstehetség vagy? :)
Más óvodapedagógus diplomával felét kapja kb. mint te.
Szóval bőven meg lehetsz vele elégedve. :)
Én pedig eddig elégedett voltam a fizetésemmel, de kezdek elégedetlen lenne, ha ezek szerint diploma nélkül is lehet 200-at keresni. :D
Anyukám is ott dolgozik, egyszer megkértek, hogy ugorjak be valaki helyett és azóta ott vagyok :-)
Előtte bébiszitterkedtem és volt olyan hónap, hogy 300-400 ezret is megkerestem, 200 volt az alap. Csak szerettem volna egy stabil helyet, ezért maradtam inkább az óvodában.
Séf fiú:
De ha a burgert ledobod akkor maximum a Papa fog csúnyán nézni rád. Ha a gyereket dobod el az kicsit más téma... szóval a felelősség nem egyforma, lásd be.
anyám 25 évig volt óvónő. Érdekes módon 100 ezreket keresett nettóban...ja igen az nem menő magánóvoda volt...
szóval hagyjuk már..nem is tanulta a szakmát csak úgy beletenyerelt ebbe. jó dolga van.
"Séf fiú:
De ha a burgert ledobod akkor maximum a Papa fog csúnyán nézni rád. Ha a gyereket dobod el az kicsit más téma... szóval a felelősség nem egyforma, lásd be."
az életeket mentő mentősofőr meg 90 rugós alapbérrel dolgozik.
a kapitalizmus nem úgy díjazza a munkádat hogy mekkora a felelősséged...hanem pótolhatóság alapján...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!