Közgáz karon vagyok bank és pénzügy szakon. Elmagyarázná valaki hogy mivel foglalkoznak a lent emlitett munkák?
pénzügyi vezető,kontroller,bróker,hitelelemző,pénzügyi ellenőr,pénzügyi elemző,biztosítási-alkusz.
elvileg ezek lesznek a lehetséges munkáim.Mik vannak még(ha vannak)? mennyire lehet ezekkel elhelyezkedni? mennyi a fizetés kb? Mik azok a tulajdonságok amik előnyösek ezeken a területeken?
Jesszusom, hol tart a magyar felsőoktatás!!!???
Már bocsánat, de ez kb. olyan, mint ha egy orvostanhallgató megkérdezné, hogy mit csinál egy orvos....
"Mik azok a tulajdonságok amik előnyösek ezeken a területeken?"
Egy kis ész nem ártana.
Ezt a kérdést talán a jelentkezés előtt kellett volna feltenni...
Ne haragudj, de amikor ilyet olvasok, akkor szégyellem magam, hogy én is pénzügy és számvitel szakon végeztem és értem, hogy miért nézek le annyira sokan a diplomásokat.
De hogy válaszoljak is:
Mik vannak még? Nyolcvanezer féle állás, ha nem probléma, nem sorolom fel, nézz körül álláshirdetési portálokon, bank, biztosítás, pénzügy témájú állások között.
Mennyi a fizetés? Nettó 72-től a csillagos égig.
Mennyire lehet elhelyezkedni? Van, akinek könnyebb, van, akinek nehezebb. (Neked így elég nehéz lesz.)
Mik azok a tulajdonságok...? Önállóság, szorgalom, talpraesettség és még ezer másik tulajdonság, de ezek közül a kérdésed olvasva ezer meg egy hiányzik belőled, ne haragudj.
pénzügyi vezető: vezeti a pénzszállítóautót
kontroller: x-boxozik egy médiamárktban
bróker: a mosdóban más emberek brokiját kényezteti
hitelelemző: hümmög, ha megjön a sárgacsekk
pénzügyi ellenőr: apád rákérdez a fizetésedre sokat sejtetően
pénzügyi elemző: majd kölcsönkér köv hó elejéig
biztosítási-alkusz: ladából otltott meszet, dinnyét és biztosítást üvölt falukon át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!