A Meló-Diák-nál minden hónap hányadikán utaják a fizetést?
A fürgediáknál úgy van (gondolom hogy a többinél is hasonló), hogy minden hónap 10. amikor utalják a pénzt. ÉS mindig az előző hónap légvégéig ledolgozott pénzt utalják.
Pl ha most dolgozol akkor július 10.-én a most június 30.-ig ledolgozott pénzt fizetik és amit július 10. előtt dolgozol júliusban azt augusztus 10.-én utalják.
Röviden mindig az előző hónapban dolgozott pénzt fizetik.
Minden hónap 10-én. Este felé szokott megérkezni, az elmúlt 1-1,5 évemben egyszer késett a fizetés, akkor is csak egy napot, szóval nincs ezzel gond náluk.
A fizetés mindig egy hónapra szól (1-től a hónap utolsó napjáig), és pont azért van a kifizetés 10-én, mert a hónap első napjaiban gyűjtik be a jelenléti íveket, és számolják ki a béreket, stb., ez a bérszámfejtés. Nem azért, mert valaki a hasára ütött, hogy "ne legyen má' 1-jén fizetés". Így értelemszerűen azt meg majd csak következő hónap 10-én kapod meg, amit 10-ig dolgoztál.
Köszönöm a válaszokat.
Akkor nem fogok annyira igyekezni,majd ráérek,meg nem ér annyit,hogy a Tesco-ban szivassanak napi 8 órán keresztül,annyi pénzért,amit fizetnek.
" Általában a diákoknak nagyon
alacsony fizetést adnak,"
Netto minimalbernel joval tobbet, szoval ez amolyan mihez kepest alacsony. A minimalberhez vagy a kozmunkahoz kepest alomfizu a legrosszabb diakmelo is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!