Egy dadogó üzletkötő nehézségei?
Nemrég kezdtem egy cégnél üzletkötőként, ahol az egész országban egyedül vagyok, így a napjaim nagy részében utazni fogok és találkozni potenciális ügyfelekkel, személyesen.
Viszont az a nagy gond, hogy dadogok. Keményen.
Főleg a p,t,k,m betűs szavaknál, és a szavaknak is leginkább az elején.
Mit tudtok javasolni? Tudom, hogy a termék a lényeg, viszont véleményem szerint nagyban ront az eladás sikerességén a rossz beszéd is (az enyém pedig nagyon rossz).
Még mielőtt megkérdeznétek, a cég, ahova kerültem, világcég, sok pénz van a dologban, és van előre is, ezért nagyon örülök a lehetőségnek, hogy sikerült bekerülnöm.
Visszakanyarodva a főkérdéshez: milyen módszert tudnátok javasolni a p,t,k,m betűkkel kezdődő szavak könnyebb kimondásához?
Több logopédián is jártam már, nem vagyok ideges egyáltalán, semmilyen körülmény között, nem feszes se a torkom, se a mellkasom, egyedül az ajkaim nem engedik kiejteni a szavakat.
Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm!
Húú egy deci feles? olyat hol mérnek??? :D
Am szerintem a dadogásodat próbáld meg az előnyödre fordítani,ugyanis mókás is tud lenni az ha valaki dadog.
Előfordulhat hogy azért nem rendelnek mert nem akarnak kinevetni,beszélgetés közben jelezd,hogy téged ez nem zavar.
Saját magad csinálj belőle viccet.Én személy szerint szoktam nevetni ezen,és nem,nem gúnyosan hanem pontosan azért hogy őt ez ne zavarja,én is tudatom vele hogy semmi bajom nincs ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!