Egy dadogó üzletkötő nehézségei?
Nemrég kezdtem egy cégnél üzletkötőként, ahol az egész országban egyedül vagyok, így a napjaim nagy részében utazni fogok és találkozni potenciális ügyfelekkel, személyesen.
Viszont az a nagy gond, hogy dadogok. Keményen.
Főleg a p,t,k,m betűs szavaknál, és a szavaknak is leginkább az elején.
Mit tudtok javasolni? Tudom, hogy a termék a lényeg, viszont véleményem szerint nagyban ront az eladás sikerességén a rossz beszéd is (az enyém pedig nagyon rossz).
Még mielőtt megkérdeznétek, a cég, ahova kerültem, világcég, sok pénz van a dologban, és van előre is, ezért nagyon örülök a lehetőségnek, hogy sikerült bekerülnöm.
Visszakanyarodva a főkérdéshez: milyen módszert tudnátok javasolni a p,t,k,m betűkkel kezdődő szavak könnyebb kimondásához?
Több logopédián is jártam már, nem vagyok ideges egyáltalán, semmilyen körülmény között, nem feszes se a torkom, se a mellkasom, egyedül az ajkaim nem engedik kiejteni a szavakat.
Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm!
Ennek a cégnek egyetlen egy üzletkötője van az országban? És az is dadog? Nem lehet valami sikeres cég.
Komolyra fordítva a szót a dadogással keress fel logopédust! Biztos, hogy feszesek az izmok, azért van, hogy "ajkaim nem engedik kiejteni a szavakat." (egy logopédus)
Ki volt az az agyament, aki dadogósan üzletkötőnek felvett?
Na mindegy, a helyedben, ha tudom, hogy melyik betűknél van gondom, előre megfogalmaznék a termékekhez olyan szövegeket, amikben lehetőleg kerülöm az ezekkel a betűkkel kezdődő szavakat, és ezeket gyakorolnám be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!