Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jobban járnék ha kihagynám az...

Jobban járnék ha kihagynám az önéletrajzomból, hogy főiskolára járok?

Figyelt kérdés
Igy sehova nem vesznek fel, mert tudják hogy csak ideiglenes munkát keresek.
2010. márc. 12. 11:40
 1/9 anonim ***** válasza:
hat miert keresnel csak ideiglenes munkat? nappalira jarsz? es ha felvennének nem maradnal ott diploma utan? Sok olyan multi van ahova elegendo a folyamatban levo diploma, persze tudni kellene mit tanulsz és milyen jellegu munka erdekel.
2010. márc. 12. 11:48
 2/9 anonim ***** válasza:
és az állásinterjún is hazudnál?
2010. márc. 12. 11:49
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
Cége válogatja, öcsémnek is azt mondták,h tagadja le,h egyetemre jár(levelező)...
2010. márc. 12. 11:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem, előbb-utóbb úgy is kiderül, nekem a tapasztalatom az, hogy a legjobb módszer a teljes őszinteség.
2010. márc. 12. 11:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én be fogom írni!
2010. márc. 12. 12:01
 6/9 A kérdező kommentje:
levelezőre járok és amig el nem végzem itthon dolgoznék akármilyen eladói vagy adminisztrációs munkát.itt nincsenek multik, rendes munkát majd diplomával a kezemben másik városban keresek.
2010. márc. 12. 12:55
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is jobb az őszinteség.

Mert, ha behívnának péntek - szombatra is dolgozni, akkor mit mondasz, miért nem tudod elvállalni? (ha előzőleg nem mondtad meg, hogy neked hétvégi elfoglaltságod van.

Másrészt, lehet, hogy a főiskoláddal kapcsolatos munkát kellene már eleve keresned, mert mire végzel, addigra lesz gyakorlatod és lehet, hogy felvesznek ahhoz a céghez, ahová jelentkeztél. (Előnyben leszel a többi emberrel, mert ők ott állnak majd a diplomájukkal és sehová nem kellenek, mert nincs gyakorlatuk.)

2010. márc. 12. 17:56
 8/9 anonim válasza:
Vállalj diák munkát,az ott ugranak is érted.
2010. márc. 19. 19:43
 9/9 A kérdező kommentje:
csak nappalisok mehetnek diákmunkára sajnos
2010. márc. 19. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!