Jobban járnék ha kihagynám az önéletrajzomból, hogy főiskolára járok?
Figyelt kérdés
Igy sehova nem vesznek fel, mert tudják hogy csak ideiglenes munkát keresek.2010. márc. 12. 11:40
1/9 anonim válasza:
hat miert keresnel csak ideiglenes munkat? nappalira jarsz? es ha felvennének nem maradnal ott diploma utan? Sok olyan multi van ahova elegendo a folyamatban levo diploma, persze tudni kellene mit tanulsz és milyen jellegu munka erdekel.
2/9 anonim válasza:
és az állásinterjún is hazudnál?
3/9 anonim válasza:
Cége válogatja, öcsémnek is azt mondták,h tagadja le,h egyetemre jár(levelező)...
4/9 anonim válasza:
Szerintem nem, előbb-utóbb úgy is kiderül, nekem a tapasztalatom az, hogy a legjobb módszer a teljes őszinteség.
6/9 A kérdező kommentje:
levelezőre járok és amig el nem végzem itthon dolgoznék akármilyen eladói vagy adminisztrációs munkát.itt nincsenek multik, rendes munkát majd diplomával a kezemben másik városban keresek.
2010. márc. 12. 12:55
7/9 anonim válasza:
Szerintem is jobb az őszinteség.
Mert, ha behívnának péntek - szombatra is dolgozni, akkor mit mondasz, miért nem tudod elvállalni? (ha előzőleg nem mondtad meg, hogy neked hétvégi elfoglaltságod van.
Másrészt, lehet, hogy a főiskoláddal kapcsolatos munkát kellene már eleve keresned, mert mire végzel, addigra lesz gyakorlatod és lehet, hogy felvesznek ahhoz a céghez, ahová jelentkeztél. (Előnyben leszel a többi emberrel, mert ők ott állnak majd a diplomájukkal és sehová nem kellenek, mert nincs gyakorlatuk.)
8/9 anonim válasza:
Vállalj diák munkát,az ott ugranak is érted.
9/9 A kérdező kommentje:
csak nappalisok mehetnek diákmunkára sajnos
2010. márc. 19. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!