Ha élelmiszer üzletben szeretnék eladó lenni, feltüntessem az önéletrajzomba hogy jelenleg főiskolára járok vagy felesleges?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy pl az miatt nem vesznek majd fel, mert fősulira járok és azt gondolják hogy nem lennék megbízható és beszámítható az órák és a vizsgák miatt?
További kérdéseim:
1. Ha az élelmiszeri képesítésem 96%-os lett feltüntessem-e ezt a tanulmányokban? Esetleg erre felfigyelnének? Vagy ezt is felesleges?
2. Feltüntessem-e hogy boltvezetői végzettségem is van, viszont még csak eladó szeretnék lenni.
2009. febr. 1. 14:33
1/6 A kérdező kommentje:
És egy 3. kérdésem is lenne: Aképzettségem okj számát feltüntessem-e vagy csak a képzettség megnevezését?
2009. febr. 1. 14:42
2/6 anonim válasza:
Az a legbiztosabb, ha feltüntetsz mindent. Azt meg kiváltképp, hogy fősulira jársz. Más különben hogy tudnál elmenni órákra, konzultációkra vagy épp vizsgákra... Az első két kérdésedre vonatkozóan, szerintem csak előnyödre válhat, ha feltünteted.
3/6 anonim válasza:
szerintem ha meg akarod kapni az állást, akkor a fősuliról hallgass. nem amiatt nem fognak felvenni, mert akkor el kell járnod órákra, hanem azért, mert lediplomázol és úgyis elmész. ha meg szakirányú lesz a diplomád, azt fogják mondani egy eladó státuszra nem kell diplomás. tapasztalatból mondom.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Én is így gondoltam. És akkor gondolom azt se írjam be hogy van boltvezetőim, ugye?
2009. febr. 2. 08:22
5/6 anonim válasza:
A boltvezető lehet, hogy konkurenciát látna benned, ha tudja, hogy boltvezetőid van. Én biztos nem írnám be.
6/6 anonim válasza:
A százalékot hogy gondoltad feltüntetni? Mert Nekem is hasonló jó eredményem lett és nem tartom rossz ötletnek ezt beleírni,na de hogyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!