Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit jelent a "versenyképes...

Mit jelent a "versenyképes fizetés"?

Figyelt kérdés

Számtalan álláshirdetést láttam, ahol ezt írták. Volt olyan hely ahol ez alig több mint a minimálbér (persze plusz juttatásokkal) és volt olyan, ahol ez több százezer forintot jelet.

Idehaza miért nem szokás kiírni a fizetést egy álláshirdetésre?

Angliai hirdetéseket nézegetek és ott mindig ki van írva az éves fizetés, akár takarító, akár programozó állásról van szó.

Itthon miért van ez másképp?

2015. aug. 22. 15:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem azért nem írják ki, mert itt Magyarországon az a tendencia, hogy osztályon belül is más-más a fizetés. Nálunk pl. volt olyan , hogy én kerestem 400 bruttót, míg aki utánam jött 450-nel vették fel, mert épp nagyon kellett az ember és jól eladta magát.. van ilyen. Igazából versenyképes az, ami a konkurenciával versenyképes, tehát közel van hozzá. :) banki szférában vagyok, vannak olyan bankok, ahol fele ennyit fizetnek ugyanezért a munkáért, végülis elvagyok így, de majd szeretnék feljebb jutni. :)
2020. jan. 31. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!