Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit takar a "versenyképes...

Mit takar a "versenyképes fizetés" napelemek telepítésével foglalkozó cég munkavállalójaként?

Figyelt kérdés
Napelemek telepítése az ország egész területén. Villamosipari középfokú végzettséggel.

2015. jún. 20. 12:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
23%
Semmit. Annyit kapsz, amennyit ki tudsz beloluk verni.
2015. jún. 20. 12:09
 2/12 A kérdező kommentje:
Egyébként bp.-i cég, és én is bp-i vagyok. Mennyit érdemes beleírni az önéletrajzba, mennyit kérjek? Annyira nem szeretem ezt a fizetési igény megjelölés dolgot. Honnan tudhatom, hogy mennyi az optimális, amennyivel még nem zavarnak el, de alá sem becsülöm magam?
2015. jún. 20. 12:18
 3/12 anonim ***** válasza:

Oké, de mi lenne a munkaköröd?

Te lennél a szakértő mérnök, aki megtervezi, hogy milyen elemet hova és hogyan kell felszerelni vagy te lennél az, aki a tervek alapján felcsavarozza a tetőre az elemeket?

2015. jún. 20. 12:46
 4/12 Joci_27 ***** válasza:
100%
Az utolsó helyezett is versenyben van tehát versenyképes. Nem jelent semmit.
2015. jún. 20. 13:01
 5/12 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam, középfokú végzettséggel, tehát én rakom fel az elemeket, de tárgyalóképesség is kell hozzá, szóval ezen felül több elvárás is van, mint csavarozás, de nem én lennék a mérnök.
2015. jún. 20. 13:05
 6/12 A kérdező kommentje:

Elvárások:

• villamosipari közép- vagy felsőfokú végzettség

• minimum 3 éves villamosipari kivitelezői gyakorlat

• B kategóriás jogosítvány, és vezetési gyakrolat

• Jó tárgyalási és kommunikációs készség

• Teljesítmény orientált attitűd

• Önálló munkavégzés

• Alpinista, érintésvédelmi felülvizsgáló végzettség előny

2015. jún. 20. 13:07
 7/12 A kérdező kommentje:
Nagyjából megvan, amit kérnek, leszámítva az alpinistát. Ki mennyit bökne fizetési igénynek?
2015. jún. 20. 13:08
 8/12 Joci_27 ***** válasza:
19%
Én (az én tapasztalataimmal) nettó 350 000-et (+kafetéria) mondanék, amiből úgyis alkudni fognak. Akármennyit mondasz, mindig letornázzák majd, hacsak nem te vagy a főnyeremény. Ha tényleg jó vagy, bátran mondj többet, nem azon fog múlni, hogy felvesznek-e, legfeljebb megmondják, hogy ennyit nem tudnak adni, hanem csak annyit.
2015. jún. 20. 13:11
 9/12 anonim ***** válasza:
79%

a versenyképes kb az jelenti hogy kapsz majd kézbe kb 120-130E forintot.

semmi olyan képesítést nem kérnek ami ne lenne meg másik 3 millió embernek és amiért sokat fizetnének

De nyugodtan mondjál 350-t, legalább jót röhögnek.

2015. jún. 20. 13:36
 10/12 anonim ***** válasza:
77%

Joci meglepően optimista, én sokkal inkább azt mondanám, hogy a magyar cég bruttó 250-300 közé lőné ezt a fizetést (vagy sokkal inkább minimálbér + zsebbe annyi, hogy a végén 160-180-at kapj).

Ez tulajdonképpen egy sima villanyszerelői állás, ahol te kimész (ezért kell a jogsi), szerelsz, visszajössz. Minden más csak sablon rizsa.

2015. jún. 20. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!