Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Felmondtam a munkahelyemen,...

Felmondtam a munkahelyemen, lehetne úgx, hog azt higyék a szüleim, hogy kirugtak?

Figyelt kérdés
Probaidon vagyok de nem birtam es felmondtam viszont meg ket hetig maradok, ugy meg lehet beszelni a fonokkel,hogy az legyen leirva,hogy o rugott ki? Mert a szuleim jo lenne ha ebben a hitben lennenek.
2015. aug. 7. 18:03
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

Mindenkit be lehet csapni, meg bármikor lehet vetíteni, de a legtöbb ember inkább azt hazudja, hogy felmondott, mert a kirúgás az alkalmatlanság és/vagy trehányság/lustaság/munkaerülés bizonyítéka a köztudatban.

Gondolod, a szüleid nem ismernek eléggé? Rosszul hiszed.

2015. aug. 7. 18:25
 2/6 anonim ***** válasza:
82%

Nem fog belemenni a főnök, mivel jogilag más, ha ő rúg ki. Túl nagy baja nem lehet belőle próbaidőn, de szerintem nem fogja megtenni.

Amúgy nem értem, mi köze ehhez a szüleidnek? Felnőtt ember vagy, rohadtul a te dolgod, hol dolgozol.

2015. aug. 7. 18:34
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
Próbaidőn mindkét fél akármikor felmondhat a másiknak, és általában közös megegyezéses papírt szoktam olyankor írni, ez mindkét félnek jobb. Szóval azt mondasz a szüleidnek amit akarsz... Amúgy meg fogják nézni, mint egy ellenőrzőt?
2015. aug. 7. 18:57
 4/6 anonim ***** válasza:
74%
Ha már dolgozol, feltételezem, hogy felnőtt ember vagy(bár a helyesírásod ezt nem támasztja alá), akkor meg nem értem, hogy mi értelme hazudni a szüleidnek. Nem mintha egyébként lenne...
2015. aug. 7. 19:21
 5/6 anonim ***** válasza:
74%
Egyszerűen hazudd nekik, hogy kirúgtak. Minek akarod a papírjaidat is mutogatni, illetve ők minek akarnák azt nézegetni?
2015. aug. 7. 20:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Azert akarjak majd latni a papirt mert ez volt az elso munkahelyen es inkabb felmondtam pedig mondtak hogy ne tegyem.
2015. aug. 7. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!