Mit kezdjek az életemmel?
Szia!
Saját tapasztalatomat írhatom le. 22 éves vagyok, felszolgáló szakmával, érettségivel, jelenleg nyelvet tanulok, év végén vizsgázok. Utoljára a szakmámban dolgoztam 3 év gyakorlatot, azóta semmi.
Úgy olvastam ha adhatok tanácsot és amit én is kipróbálok, hogy ne egyből olyan munkát akarj, ahol kevés a meló és sok a fizetés. Kezd el valahol kicsiben, mondjuk mosogató, vagy a gyári munka. Onnan mehetsz feljebb majd később ha lesz tapasztalatod, ezt hívják karrier építésnek.
Ehhez szorosan kapcsolódik a fentebb írt tapasztalat. Igen, jól látod, nagyon sok helyen azt nézik, hogy mennyit (esetleg mit) és meddig dolgoztál, ugyan is ebből látják (szerintem), hogy mennyire vagy megbízható. ,,1 évet dolgozott ott?" <-- elgondolkodik a munka adó, hogy nem-e kirúgtak.
Sok sikert és kitartást! :)
" Én NAPPALI egyetem mellett toltam"
Egyetem mellett én is. De ő szakmunkas. Ott a nappali azt jelenti ha jol tudom, hogy be is kell jarni. Eléggé más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!