Mit kezdjek az életemmel?
Add be mindenhova az önéletrajzod országszerte akárhova aztán majdcsak felvesznek. Külföldre azért én a helyedben nem mennék munkatapasztalat nélkül.
Vagy alapíts egy saját vállalkozást! (tudom ennyi idősen nem igazán lesz hozzá elég tőkéd, de ez is egy ötlet nemde?)
"ha van félretett pénzed akkor tanúlj nyelvet és menj ki ebből a pokolból, Mo-ból!" Te kezdetnéd a magyarral rögtön, és akkor lehet nem éreznéd pokolnak
"Vagy alapíts egy saját vállalkozást!" Nyilván akinek nincs pénze egy 250-es motorra, annak lesz majd saját vállalkozásra. Jó hülyének lenni?
Suli közben gyakorlatot kell szerezni,én is ezt tettem egyetem alatt elmentem azonnal dolgozni és utána a szakmámban oké,hogy csúsztam de ott a tapasztalat a CV-ben,és még most fejezem be a diplomát de nem érzem már hátrányát,mert ott van a tapasztalat.Hát volt pár álmatlan éjszakám amikor beadandó leadás volt és másnap meg melózni mentem,konkrétan néha volt,hogy az alvás szót a szótárba megnéztem mit jelent.Volt,hogy hetekig napi 3-4 órákat aludtam főleg ha projektzárás volt az volt szexy és vizsgaszezon,vérnyomásom tuti elérte a 190-t.
Egyszer szívroham gyanúval kórházba akartak vinni.
Valamit valamiért,kemény időszak volt most már lájtosabb mert abszolutórium lesz most meg. De ez kell,a munkáltatót egy dolog érdekli profit és,hogy te mennyi idő alatt jössz bele a melóba és mennyi a tapasztalatod.
Gyakornoknak menj el,most ennyit tudsz tenni.
Én NAPPALI egyetem mellett toltam és tolom a melót,tehát ez egy kifogás.
2.Akkor oda kell menni a tanárhoz nyaggatni kell,hogy hogyan tudsz több gyakorlatot szerezni,téged érdekel,segítsen és ne hagyj neki békét.
Ennyi,nem beletörődni hanem menni menni és érdeklődni.
Én volt,hogy eleinte csak állásokat néztem amíg más partizott én CV-t írtam,pályáztam,mentem mentem.
Volt,hogy napi 2 interjúm volt,a fáradságtól állni nem tudtam,közbe tanulni a vizsgákra meg bejárni meló mellett egyetemre,ja és tanulni az angolt,mert akkoriban nem ment.
De megoldottam,ezt kell megérteni.
Én megértem utolsó,de a munkaadó konkrétan lesz_rja,hogy neked mi bajod van,meg,hogy hogyan szerzel gyakorlatot.
Egy dolog érdekli P R O F I T,és kész,old meg.
Ez ilyen sajnos,ezt kell megértsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!