Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit kezdjek az életemmel...

Mit kezdjek az életemmel ilyen körülmények között? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Jelenleg 19 éves vagyok.Idén végeztem bolti eladó szakmával.Szeretnék menni érettségire de a szüleim nem állják.Jelenleg munkanélküli vagyok.Már elvagyok nagyon keseredve.Nem tudom mi lenne a helyes megoldás.Nyíregyházán lakom erre fele kevés a munkahely lehetőség.Mit tanácsoltok? Előre is köszönöm a válaszokat!19/F
2012. szept. 4. 01:51
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Gyere fel pestre, albérlet és érettségi, némi nyelvtudás majd külföld. Én ezt csinálnám.
2012. szept. 4. 05:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is az előzőt javaslom. Itt az érettségit két év alatt leteheted és 25ezer Ft/év, nem egy nagy összeg.
2012. szept. 4. 06:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Pesten mennyire arra az esély hogy találok munkát és tudom fedezni az albérletet meg az érettségit?
2012. szept. 4. 17:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Menny estire. Én utolsó évesként most mentem át estire érettségizni, így több a szabadidőm és nem kell napi 3-4 órát utazással töltenem. Nekem egy tanév 10 ezer Ft, bár szerencsém van, hogy ilyen jó helyet tudtam szerezni. Nézz körül környékeden és pályázz meg egy esti tagozatot, olcsót. Az elején kölcsön a szüleidtől és mond meg nekik, hogy, ha majd találsz állást vissza adod a tandíj összegét.
2012. szept. 6. 09:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Pesten elég nagy az esélye, ha tényleg szeretsz dolgozni és akarsz is. Komolyan.
2012. szept. 6. 21:12
 6/8 A kérdező kommentje:
Csak az első két havi albérletet miből fizetném ki? :O
2012. szept. 6. 23:47
 7/8 anonim ***** válasza:
És a többi?
2012. szept. 7. 10:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Két hónap alatt csak talàlnék munkahelyet..Utána elkezdhetném az érettségit is.
2012. szept. 7. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!