Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Leírnátok mit csinál egy...

Leírnátok mit csinál egy szociális munkás? Tényleg olyan családokhoz is kimegy ahol alkoholista az apa és rossz körülmények között élnek?

Figyelt kérdés
Szeretnék szociális munkásnak tanulni de nem vagyok ezekkel tisztában. Ezeket is egyik barátnőm mondta. De ha valaki ebben a szakmában dolgozik az is leírhatná mit csinál. 20/L
2012. júl. 17. 19:34
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
Én szociális munkás vagyok, igaz én nem tanultam, hanem önkéntes módon megyek. Mi kórházakba járunk felvíditani játékkal, kézműves foglalkozással a bent fekvő gyerekeket.
2012. júl. 17. 19:41
 2/6 anonim ***** válasza:
36%
Persze, hogy kimegy meg öreg néniket bácsikat gondoz.
2012. júl. 17. 19:45
 3/6 anonim válasza:
88%

Szia! Igen, olyan családokhoz ahol jelzik, hogy probléma van a gyerekkel esetleg veszélyeztetve van, elhanyagolják stb. Főbb területek: gyermekvédelem, családsegítés, fogyatékkal élők, hajléktalanok, idősek, ritkább esetben szenvedélybetegek.

Ja és szoc munkás tanonc vagyok :)

Ha van kérdésed még nyugodtan írj.

2012. júl. 17. 19:50
 4/6 anonim ***** válasza:
62%

Mi a baj az alkoholista apával, meg hogy rossz körülmények között élnek?

Majd az, ha a cigánysorra kell kimenned... na, az elég, úgy, önmagában :P

2012. júl. 17. 22:57
 5/6 anonim ***** válasza:
6%
Meg a 90 éves öregeket kell gondoznod, akik a pelenkájukból a falra kenik a sza.rt.
2012. júl. 18. 08:55
 6/6 anonim ***** válasza:
27%

Már bocs,.... de nagyon naiv vagy.

Igen ezzel foglalkozik + a kisebbséggel és a deviánsokkal. Ha egyáltalán eltudsz helyezkedni a képzettséggel, mert ilyen körülmények ellenére is túljelentkezés vae egy -egy álláshelyre. Manapság egy hírdetésre több százan pályáznak.

Magáncégeknél meg inkább szinte hátrány ez a végzettség mert gúnyosan lenézik ezt a végzettséget, alibi szaknak tartják.

Nem ajánlanám , hogy elkezd a képzést.

Inkább idegennyelvet vagy számítástecnikát, vagy valamilyen hasznosítható szakmát válassz.

Remélem tudtam segíteni, ha kérdésed van írj nyugodtan.

2012. júl. 19. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!