Meddig élhetek az állam pénzén?
Üdv!
20 éves vagyok, érettségim van, tovább is tanultam, de idén azt abbahagytam. Szóval most munkanélküli vagyok, iskolába többet nem szeretnék járni, de dolgozni sem akarok, nem akarom magamat lealacsonyítani ha nem muszáj. Nemes terveim egyike, hogy minél több szociális juttatáshoz hozzájussak, akár még a közmunkát is elvállalom, majd ki szeretnék menni külföldre dolgozni. Lelki szemeim előtt előre látom a minősíthetetlen válaszokat, de én most segítséget/tippeket kérek, attól hogy ha neked esetleg nem jött be az élet, ne akard hogy nekem is ugyanolyan rossz legyen, próbáljatok meg most az egyszer nem magyarok lenni, tegyétek félre a kicsinyességeiteket. Elhiszem hogy kevés a fizu, a feleség ronda, de erről nem én tehetek.
Nem hagyta le. Ezt honnan vetted?
Mókàs, hogy közmunkázni akarsz miközben lenézed aki a közmunkás bér többszörösét keresi meg. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!