Van bármilyen módja annak, hogy kollektíve javítsunk akár az egészségügyben dolgozók, de főleg a mentősöknek kínált munkakörülményeken és a fizetésüknek nevezett aprópénz mennyiségén?
én ápolónő vagyok. És hidd el, jobban örülnék egy köszönömnek, mnt 10ezer ft-nak. Nem keresek sokat, megélünk belőle valahogyan.
De napi szinten vagy kva, szemét és naplopó... két hónapot helyettesítettem szakrendelésen nemrég, onnan még 20 kemény évvel a hátam mögött is volt, hogy sírva mentem haza.
A lányomat az ország második legjobb kórházában egy hónapja 6 különböző szakorvosi vizsgálatra küldte el a doki. Eddig 5 megvolt, minden lelete negatív. A hatodik is biztosan negatív lesz (oda rendszeres vizsgálatra jár). Két hét múlva kell(ene) visszamennie, 6 db negatív eredménnyel. Vagyis előre borítékolható, hogy nagy fejvakarás és sötétben tapogatózás lenne, addigra már 6 elvesztegetett hét után.
Ezzel párhuzamisan elmentünk magándokihoz múlt héten. 1 darab komoly vizsgálat után, tegnap este óta szedi az antibiotikumot.
Szóval tüntessen ezekért a sintérekért az anyukájuk.
és kedves előző, semmi garancia nincs arra, hogy az a doki valóban alapos volt, pláne egy csomó negatív lelet birtokában erősen valószínű, hogy azért írt gyógyszert, mert a magyar a pénzéért azt akarja, hogy add uram, de rögtön...
de most boldog vagy, mert gyógyszert kap. M rá a garancia, hogy jót kap, és kell is neki? Ja, semmi, de fizettetek, ezért azt hiszitek, ő az isten?
Általában nem így van...
Bocs, de ha bele akarsz rúgni az eü-be, legalább hihetőt mondj.
Elvitted tegnap orvoshoz, aki azonnal csinált mr-t, majd antibiotikumot adott...
tudod, ab baktériumok ellen kell. azok kimutatására meg nem éppen az mr a megfelelő módszer.
A magyarnak tényleg ez kell. MR, CT meg legyen és írj fel valami pirulát. Ha nem írsz fel pirulát, nem vagy jó orvos. A magánorvost meg majd akkor dicsérd, ha meg is gyógyult a lányod.
Üdv: egy orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!