Milyen munka az ahová biztosan felvennének?
" Szerinted ha most nem tudok
elhelyezkedni akkor egyetem alatt
csak csettintenem kellett volna egyet
és fel is vesznek?"
Diaknak konnyebb mert diakmunkazhatsz és ugy konnyebb lehet bekerülni és tapasztalatot gyűjteni.
"Diaknak konnyebb mert diakmunkazhatsz és ugy konnyebb lehet bekerülni és tapasztalatot gyűjteni."
Senkit nem ismerek aki diákmunkázott volna a szakmámban. Gyárban igen, meg szórólapoztak néhányan, de azt nem értékelik. Voltak akiket felvették gyakornoknak valahova és ők azon a helyen dolgoznak a mai napig, de mondom hogy nem egyszerű bekerülni sehova. Nem tudom hol éltek.
Miért nem mentél el gyakornoknak?
Miért nem kerested a lehetőségeket?
Nekik volt igazuk,hogy elmentek.
Újra kellett volna próbálkozni szerintem,minden börzére kimenni,figyelni a piacot jelentkezni.
Én tudod te hány interjún voltam először rengeteg,hajtottam,mentem és szereztem ennyi.
"Nem tűnsz egyébként értelmesnek a válaszaid alapján."
Nézd, koma, neki van állása, neked meg nincs. Gondold végig, melyikőtök az értelmesebb.
(amúgy nektek is kezd egyre antipatikusabb lenni a kérdező?)
Arra gondoltam,hogy nekem volt sok sikertelen interjúm mert nem volt tapasztalatom,de hajtottam mentem,kb. minden állásbörzét kívülről tudtam kik lesznek kint mi kell,hogy kell,elmentem minden rendezvényre amire csak lehet.
És első melómban 12 órákat dolgoztam 3-4 ember melóját végezve,volt,hogy összeestem annyira kimerültem,amikor este 11-kor még a gépet kellett püföljem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!