Milyen munka az ahová biztosan felvennének?
"miért nem dolgoztál egyetem alatt is?"
Szerinted ha most nem tudok elhelyezkedni akkor egyetem alatt csak csettintenem kellett volna egyet és fel is vesznek?
Ne hasonlítsd az infó szakodat a közgázhoz, semmi értelme... A te szakmádba munkaerőhiány van.
Na, csak kiderült végre, hogy gazdálkodás és menedzsment az alapszakos okleveled. Leírhattad volna, milyen mesterképzést végeztél, ez egy anonim oldal.
Pár dolog:
- gazdmen. első diplomát a BCE, BGF, esetleg BME 3-ason csinálunk
- gazdmen. önmagában nem rossz, de sokan tényleg mérnöki, vagy mérnökinfós diploma mellé, másoddiplomaként csinálják, ez esetben majdnem mindegy, hol végzed
- gazdmenen régebben lehetett választani üzleti informatika szakirányt, na az faxagányos, az ilyen vállalkozásszervező, meg e-kereskedelem, meg mittudomén milyen kamuk az nem
- meg kellene tanulni folyékonyan angolul és németül
- próbálj szerencsét Budapesten, rengeteg lehetőség van egy vidéki városhoz képest
"Nagyon sok pénzügyes diákmeló van"
Budapesten lehet, de vidéken tuti hogy nincs.
Pontosan ahogy utolsó mondja.
Én is akarok egy mérnök-közgazdász diplomát miután elvégzek egy mérnökinfó Msc-t ÓE-n.
Na ez már ütős lesz,gazdasági szakember plusz IT-s akkor lesz 8 év gyakorlatom plusz német felsőfok.
Csak majd válogatnom kell.
Hát ha érdekel és látsz benne esélyt miért ne.
Végezd el.
Nekem is még mire elvégzem a mérnökinfó MSc-t az lesz 2 év.
Hozzá egy mérnök-közgáz az még 2 év,plusz hozzá a német nyelv szintén 1,5 év.
De ezek ha megvannak aztán egy MBA,és karrier tuti.
Akkor Big4-t preóbáld:Deloitte,KPMG,Ernst & Young,JP Morgan ezek,Morgan Stanley.Oda friss diplomásokat is felvesznek.
De ezeket a képzéseket meló mellett gondoltam,nyilván,csak munka mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!