Milyen munka az ahová biztosan felvennének?
Nem két diplomád van, hanem egy! Közgazdász. Mindegy is. Egyéb? nyelvtudás? Gyakorlat?...stb...
Igaza van a 4-esnek, telített a pálya. Az ismeretségi körömben pl. minden második ember közgazdász, vagy az lesz. Valami pluszt fel tudsz mutatni?
"alapképzés + mesterképzés"
Ó, koma, én sem vennélek fel ennyi ésszel.
MI az a diploma? Pénzügy-számvitel? Alkalmazott közgazdaságtan? Gazdaságelemzés? MI?
Milyen közgazdász:
-Pénzügy számvitel
-Gazdasági elemző
-Gazd.menedzsment
-Alk.közgáz
?
Hány nyelven beszélsz folyékonyan?Gyakorlatod hány év?
Szerintem közgáz diploma mérnökivel együtt ami ér valamit,külön nem annyira,csak ami erős matekos azok jók.
Big4-t mért nem próbálod ki?
Öreg hiba volt,pénzügy számvitel kellett volna vagy gazdasági elemző.
Gazd.medzs nem jó max másoddiplomának,0 év gyakorlat a legnagyobb hiba amit elkövethettél,miért nem dolgoztál egyetem alatt is?
Itt jön ki most sajnos,én még BSc-t nem végeztem proginfen de konkrétan naponta hívogatnak új meló ügyében diplomát egyszer nem kérték viszont gyakorlatot hol voltam mit csináltam.Válthatunk angolra,mindig mondom végre már használhatom az angolt.És egyből kikerekedik a szemük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!