Felvennének valahova így dolgozni?
Gyárakba, áruházakba feltöltőnek vagy gyárakba operátornak talán elfogsz tudni helyezkedni szakmádon kívül. Esetleg kisegítői állásokat is megcsíphetsz, de nagyon nehéz elhelyezkedni még szakmával is.
Én is 3 hónapja keresek munkát érettségivel és egy autó villamossági szakmával, de hiába voltam már nem egy helyen munkát érdeklődni, először a szakmámban akartam elhelyezkedni de nem volt esélyem, a régi munkahelyemről azért vágtak ki mert csak határozott időre vettek fel 10 hónapra és mivel nem volt úgy meló, sokszor csak ültünk a műhelybe mert alig volt mit csinálni így nem kellettem nekik.
Én is voltam már gyárakba vagy 30 helyre küldtem be önéletrajzom hogy legalább rohadt raktárosnak vagy operátornak felvegyenek de sehonnan semmi válasz, egy helyről kaptam annyi választ hogy bekerültem a rendszerbe, egy helyről.
A vicc az hogy próbálkoztam a Tesco-ba is, ott eljutottam az interjúig hogy mehessek árufeltöltőnek de annyian jelentkeztek hogy a 60 emberből kiválasztottak 10 et akiket elküldtek teszt írásra és felvettek 2 embert azokból is olyat akik már dolgoztak korábban hasonló munkakörbe.
Próbálkoztam már kisebb üzletekbe is bekerülni, de sehol semmi. Egy informatikai üzletbe mehettem volna dolgozni igaz hogy autóvillamosságival nem sokra megyek ott de nagyjából szerelni még tudok ott meg kisegíteni, illetve fuvarozónak de abból sem lett semmi.
Meglehet próbálni ha be is hívnak valahová beszélgetni mindenképp mondd azt hogy bármilyen munka érdekel, de ha esetleg lenne tanfolyam vagy betanulás célszerű azt is megragadni főleg ha nem fizetős. Meg ha van B-s jogsid mindenképp vállalj fuvarozást is ha arról van szó. Vagy ha van rá pénzed akkor tedd le a jogsit mert sok helyre már azt is kérik, vagy nagy előnyt jelent, mert simán adódhat egy kisebb cégnél főleg ha gáz szerelő vagy hogy kapsz egy céges autót és menjél házakhoz, szerelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!