Pécsi gimikről és a felvételről lenne szó, hogy szerintetek felvennének-e valahova?
Ha 7.-ben 3,8 az átlagom, és ha 8.ban belehúzok,kb 4,2-4,3-mas átlagot össze tudok hozni 8. félév elején,akkor milyen gimibe vennének fel? Unokabáttyám mondta,meg a 8.osok,hogyha a felvételit sikerül megcsinálnom akkor felvehetnek a Ciszterci Rend Nagy Lajos gimibe. Igazából gondolkodtam,hogy a Leőweybe felvennének-e,mert mondjuk ott sok az osztály,a szak,meg a gyengébbet is feltudják venni. Jó tanuló vagyok csak több időt kellene mondjuk könyv előtt ülni,van hogy 1-eseket szerzek csak a hülye magatartásom miatt,és szégyellem magam ezek miatt,hogy ezek lerontják a jegyeim :/
Ugyanakkor a tanárok mondják,hogy okos vagyok,meg inteligens csak ha haverokkal vagyok akkor meghülyülök. Most egyépként már nemtudok annyira javitani max Földrajzot 4-re.
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!