Gyári munkások! Nálatok is ugyanez a helyzet? Minimálbérért szó szerint azt várják el, hogy megszakadjatok? Hogy bírjátok elviselni? Nekem nehezen megy.
Lehet ennél rosszabb,mert van aki még ennyit se tud dolgozni.
Borsodban lakom,rengeteg ember van körülöttem,aki még sori munkásként sem tud elhelyezkedni.
Én szerencsére diákként tudok annyit dolgozni,amiből elvagyok.
Párom mérnökként dolgozik,és az ő feje meg azért fáj,mert a sori dolgozo elrontja,akkor azért ő is le van cseszve,hogy miért hagyja (műszakvezető disznek van?),és te hazamész 8 óra ledolgozása után,éled világod,ő még ha hazajön,akkoris azon agyal nekem,hogy hogy lehetne szépen felvinni papirra azt a sok elrontott dolgot,ami nem kerülhet ki a gyárból...
bár igaz,ő dolga annyival könnyebb,hogy nem robot,akkor áll meg amikor akar/van ideje,de felelősségteljesebb
De legalább többet keres, mint én.
Egy gyári munkás nem éli világát. Sokan a kifizetetlen számlák miatt aggódnak körülöttem. Valakinek a lakásra felvett hitelét is felemelték 80 ezerre, igaz, neki van férje, nem egyedül kinlódik.
mérnökként 130at keres,sztem ez messziről se sok ahhoz képest hogy hány évet tanult...
és mig téged csak aznap b@sznak le mert elrontottál vmit,őt 5 évig elővehetik azért amit aláirt...
ez a nem mind1
(énis mérnökként végzek pár honapon belül,de elvagyok diákmelon még,utána külföld ,itt nem éri meg felelősségteljes munkát végezni)
egy átlagos honapban plusz 1 munkafétre valo tolórát szedtem össze és igy kaptam 100000 ezret
nem csak te vagy igy
ezért vasárnap irény Anglia :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!