Havi hány órát kell dolgozni a minimálbérért?
Figyelt kérdés
Az öcsém 12 órát húz le egy nap, a következő nap szabad.
Csak bruttó 70 ezerért. Szerintem ez nagyon kevés.
Szerintetek? Milyen havi vagy heti órára vonatkozik a minimálbér?
2010. okt. 21. 19:41
1/11 anonim válasza:
dejó neki én napi 16 órát dolgozok minimálbérért
3/11 anonim válasza:
és mennyit kap kézhez a bruttó 70-ből?
4/11 anonim válasza:
40 órás munkahétre van a minimálbér (az kb 168 óra per hó), de ha a tesód 70-et kézhez kap, akkor nem is minimálbért kap
5/11 anonim válasza:
bocs...a bruttót csak most vettem észre..
6/11 anonim válasza:
Ha jól tudom nincs megállapítva hogy mennyit kell érte dolgozni. Én minden hétköznap dolgozok 8 órát érte. Az átlagban heti 40 óra, és havi 160 óra.
Az öcséd 36 vagy 48 órát dolgozik hetente, és 144 vagy 192 órát huz le érte. Egyszóval kb. ugyan annyit dolgozunk érte. Szerintem minimálért heti 5, 8órás munkanapot kell dolgolzni átlagban érte. De ez a fönökségtöl is függ milyen órabért, vagy akármilyen bért ad neked.
7/11 anonim válasza:
20:08 as vagyok. A minimál nettója: 53ezer forint!!
8/11 anonim válasza:
És azt hozzátenném nem jár semmi étkezési utalvány, kafetéria, max utiköltség térítés, feltéve ha adnak( de nem mindegyik válalat fizeti ki 100%-osan.
9/11 anonim válasza:
atya világ. én azt hittem a minimáosok 70-et kapnak kézhez. Nem tudjátok, hogy van-e szó ennek az emeléséről?
10/11 anonim válasza:
Szó mindig van róla, de nem lenet menni semmire vele. Mindig emelnek 1-2 ezer forintot jó esetbe. Ahogy drágul minden ugy tünik is el az emelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!