Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire lehet megélni ma...

Mennyire lehet megélni ma Magyarországon havi 110. 000 Ft + cafetiából?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon kevés, de még otthon lakom, így nincs reális rálátásom a dologra.

2015. jún. 13. 11:12
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

"Egyetemen mennyit sufniztam diákhitelen... (borzasztó nagy biznisz volt amikor kifutott a 3G-s iphone a szoftveres támogatásból, de itthon még mindig borzalmas ára volt)"

Hát ha ebből bárki leveszi azt, hogy te telefonnal kereskedtél, akkor csókoltatom édes anyád térde kalácsát. A sufnizás mióta jelent kereskedést? Fogalmazás, értő olvasás, életre képesség egyes.

Off: most láttam 900-as nettó órabérért jogi gyakornoki állást, az havi 144 ezer teljes munkaidőben.

2015. jún. 14. 15:25
 32/36 anonim ***** válasza:

" Ott taglalja,hogy szerinte 110ezerből

nyugdíjas éveire kell otthont

tervezni."

Ezt itt nem írta senki, te valamit nagyon elnéztél. De segítek neked: valaki azt irta, hogy ennyi fizu esetén nyugdijasan is alberletben fog élni, én pedig irtam rá, hogy még ennyiből sem lehetetlen sajátot összekaparni nyugdijas korodra.

Termèszetesen jobb ha az ember többet keres, ez nem vitás.

2015. jún. 14. 15:45
 33/36 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy "élhető" életnek azt tekintjük, amit jelenleg nem tehetünk meg, és úgy néz ki nem is fogunk soha. Legalábbis a kisebb keresetűek.

Egyáltalán nem determinált milyen életed lehet, vagy hogy 5 év múlva milyen lesz...

2015. jún. 14. 15:48
 34/36 anonim ***** válasza:

" Hát ha ebből bárki leveszi azt, hogy

te telefonnal kereskedtél, akkor

csókoltatom édes anyád térde

kalácsát. A sufnizás mióta jelent

kereskedést? Fogalmazás, értő

olvasás, életre képesség egyes."

Én értettem mit akar mondani. Bár szerintem is seftelés lesz az a sufnizás de a mondanivaló érthető volt. És az életre képessége biztosan nem egyes ha ilyen jol ki tudta hasznalni a hitelt. ;-)

2015. jún. 14. 15:49
 35/36 anonim ***** válasza:
Jaj, az életrevaló képességéről semmit sem tudunk, egy szó, én is mondhatom azt, hogy hitelből vettem olajas még az olajválság előtt, aztán eladtam, nem? Aztán mivel bizonyítom? Ez az internet, mindenki azt ír amit akar. Ő például nyilvánvalóan nem tud fogalmazni, ennyit tudtunk meg.
2015. jún. 14. 15:52
 36/36 anonim ***** válasza:
Van aki a szavakon lovagol, más a mondanivalóra koncentrál.
2015. jún. 14. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!