Mennyire lehet megélni ma Magyarországon havi 110. 000 Ft + cafetiából?
Nem is neked szántam konkrétan, csupán egyik hozzászólásra reagáltam.
Ott taglalja,hogy szerinte 110ezerből nyugdíjas éveire kell otthont tervezni.
Erre reagáltam,hogy szerintem egyáltalán nem ez a jó út, mert nem olyan utat kell követni amivel 10-20 év múlva sem keres jobban az ember.
"Erre reagáltam,hogy szerintem egyáltalán nem ez a jó út, mert nem olyan utat kell követni amivel 10-20 év múlva sem keres jobban az ember."
Ezt én is így gondolom.
A hitel egy jó dolog. Nem foglak érte megdicsérni, hogy ilyen hitelellenes vagy.
Egyetemen mennyit sufniztam diákhitelen... (borzasztó nagy biznisz volt amikor kifutott a 3G-s iphone a szoftveres támogatásból, de itthon még mindig borzalmas ára volt) persze volt aki inkább tescoban dolgozott sokkal rosszabb pénzekért, pont ilyen hitelfélő megnyilvánulásból.
És kinek volt a végén több pénze?!
Nagyon nem értjük a pénzügyi mechanizmusokat, ez olyan magyar szokás.
Azért ne keverjük már össze a diákhitelt és a normál hitelt. Még a Diákhitelt sem tudják rendesen fizetni.
A hitel jó dolog, de csak akkor ha termelőeszközbe fektetsz. Hitel nélkül a gazdaság se fejlődne. Én ezt pont jól tudom.
De házat vagy lakást hitelből venni egy baromság.
"Hát azért aki van olyan h..lye, hogy azért vesz fel diákhitelt, mert kell neki az almás telefon, az HIHETETLEN módon ostoba."
Eladni vettem. Értő olvasás 1-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!