Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire lehet megélni ma...

Mennyire lehet megélni ma Magyarországon havi 110. 000 Ft + cafetiából?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon kevés, de még otthon lakom, így nincs reális rálátásom a dologra.

2015. jún. 13. 11:12
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Nem is neked szántam konkrétan, csupán egyik hozzászólásra reagáltam.

Ott taglalja,hogy szerinte 110ezerből nyugdíjas éveire kell otthont tervezni.

Erre reagáltam,hogy szerintem egyáltalán nem ez a jó út, mert nem olyan utat kell követni amivel 10-20 év múlva sem keres jobban az ember.

2015. jún. 14. 11:12
 22/36 A kérdező kommentje:

"Erre reagáltam,hogy szerintem egyáltalán nem ez a jó út, mert nem olyan utat kell követni amivel 10-20 év múlva sem keres jobban az ember."

Ezt én is így gondolom.

2015. jún. 14. 11:17
 23/36 anonim ***** válasza:

A hitel egy jó dolog. Nem foglak érte megdicsérni, hogy ilyen hitelellenes vagy.

Egyetemen mennyit sufniztam diákhitelen... (borzasztó nagy biznisz volt amikor kifutott a 3G-s iphone a szoftveres támogatásból, de itthon még mindig borzalmas ára volt) persze volt aki inkább tescoban dolgozott sokkal rosszabb pénzekért, pont ilyen hitelfélő megnyilvánulásból.

És kinek volt a végén több pénze?!

Nagyon nem értjük a pénzügyi mechanizmusokat, ez olyan magyar szokás.

2015. jún. 14. 12:10
 24/36 A kérdező kommentje:

Azért ne keverjük már össze a diákhitelt és a normál hitelt. Még a Diákhitelt sem tudják rendesen fizetni.

A hitel jó dolog, de csak akkor ha termelőeszközbe fektetsz. Hitel nélkül a gazdaság se fejlődne. Én ezt pont jól tudom.

De házat vagy lakást hitelből venni egy baromság.

2015. jún. 14. 12:36
 25/36 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy milyen diplomátok van?
2015. jún. 14. 12:50
 26/36 anonim ***** válasza:
Hát azért aki van olyan h..lye, hogy azért vesz fel diákhitelt, mert kell neki az almás telefon, az HIHETETLEN módon ostoba. Nem kell félni a hiteltől, de át kell gondolni, hogy mit veszel belőle. Luxuscikkekre például a legnagyobb ökörség, mint például az ájfón, lapostévé, nagyobb autó, nyaralás, stb.
2015. jún. 14. 13:21
 27/36 A kérdező kommentje:
Egy jogi karon futó szakból szereztünk diplomát.
2015. jún. 14. 13:33
 28/36 anonim ***** válasza:

"Hát azért aki van olyan h..lye, hogy azért vesz fel diákhitelt, mert kell neki az almás telefon, az HIHETETLEN módon ostoba."

Eladni vettem. Értő olvasás 1-es.

2015. jún. 14. 13:56
 29/36 anonim ***** válasza:
Akkor már értem, hogy miért 110 ezer a fizutok. Ha valaki szerez egy normális diplomát, valami csoda folytán nincs anyagi gondja
2015. jún. 14. 14:52
 30/36 A kérdező kommentje:
Diploma az normális, csak az érte kapott fizetés nem az.
2015. jún. 14. 15:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!