Rettenetesen kétségbe vagyok esve, kérlek adjatok tanácsot, ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Két éve dolgozom egy helyen, ami kezd összeomlani... a kolleganömmel viszünk egy részleget és folyamatos támadásnak vagyunk kitéve. Már a főnökönnel álmodok és a munkával.. minden naposak a személyes támadások és a munkánk semmibe vétele. Tudom ez nem egyedi de én nem akarom ezt elviselni évekig. Elkezdtem keresni de sajnos pangás van nyáron. Múlthéten voltam első körös interjun, nagyon jól ment az volt, hogy már csak egy forduló de jó leszek mert megvan minden ami kell a munkához, erre ma hivtak h cégen belül betöltötték.. :( ez csak az első kudarc, nem is ez a baj, csak nekem most nincs kocsim tehát nem adhatim be akarhova,kell néznem azt ia hogyan jutok be és ez nem könnyü. Nagyon el vagyok keseredve mert idegekkel nem bírom lassan a tamadásokat és a megkérdőjelezést..2015. jún. 10. 13:03
1/8 anonim válasza:
Próbáltál már fejvadász céget? Nekik nagyobb rálátásuk van a piacra.
Én kettőt próbáltam régebben és segítettek (grafton, majd később a mimox). De valamit valóban lépned kell.
2/8 anonim válasza:
Rajtad kívül kb 3 millió embernek van hasonló vagy még sokkal rosszabb (eleve munkanélküli) problémája és mégsem itt rinyálnak. Ez a szar ország ilyen lett és még csak rosszabb lesz, jobb ha megedződsz. Van munkád, mellette van időd keresni vagyis keress.
3/8 A kérdező kommentje:
Tanácsot kértem nem kioktatást. Egyébként engem nem érdekel, ha a másik 3 millió eltűri ezt a szart én nem fogok ezért eltűrni, ha tudom hogy van jobb.
2015. jún. 10. 14:06
4/8 anonim válasza:
A stílusodból ítélve nem csodálom hogy támadnak.
5/8 A kérdező kommentje:
Jó felejtsük el
2015. jún. 10. 16:34
6/8 A kérdező kommentje:
Egyébként tudod ha abban hinnék, hogy mindenhol a szar van, akkor fel is akaszthatnám mag a legközelebbi fára :) azért mert mások azt gondolják, hogy nem érdemelnek jobbat vagy hogy az élet szar és elviselik, arról nem tehetek szerintem. Nem értem miért baj az, ha az ember küzd azért hogy jobb legyen, és nem hagyja, hogy az ehhez hasonló tipikus magyar negatív mentalitás visszahúzza..
2015. jún. 10. 17:29
7/8 anonim válasza:
Hidd el hogy talalsz jobbat, csak keresni kell! Bizz magadban, a negativ emberekkel ne törődj. Gyk oldalon mindig az az első, hogy a kérdezőnek esnek neki, hidd el. Teljesen mindegy mi a téma.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Egyébként nekem sem öröm itt "rinyálni", de egy kívülálló úgy vélem kevésbé elfogult mint egy kollega vagy egy rokon/ barát, amikor tanácsot ad.
2015. jún. 10. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!