El kell fogadnom így is azt állást, ha nem akarom, hogy töröljenek a nyilvántartásból?
Nem kapsz több álláskeresési segélyt (vagy mit).
Így is úgyis törölnek a munkanélküliek közül a statisztika végett. Ha, közmunkás leszel azért ha, nem fogadod el akkor azért. Az az alacsony munkanélküliségi ráta csak az éppen aktuális "3 hónapos pihenőn" lévő munkanélkülieket tekinti munkanélkülieknek. Aki, belép a közmunkába az már foglalkoztatottnak számít és Viktor nagyvezérünk, máris tudja mutogatni Brüsszelben a kiváló foglalkoztatottsági statisztikát. Ami, nem valóságos, de hivatalos.
Én azt mondom, akinek 5 éhes gyerekre is kell gondolnia, az felelősséggel tartozik irántuk és ő nem válogathat,nekik jó lehet. De én erre nem szorulok rá,nem alázkodom meg.
Vicc.
De látom, sokan ráérnek észt osztani, mivan nektek se vált be a közmunka? :D
"De látom, sokan ráérnek észt osztani, mivan nektek se vált be a közmunka? :D"
Igen, ráérünk észt osztani.
-van aki szabadságon van.
-van aki ebéd időben.
-van aki egy laza pillanatban.
Voltál már "állásinterjún"? Próbáld meg megbeszélni velük, hogy a "nem felelt meg" vagy a "betelt" négyzetet ikszeljék be.
Ha meg nem kapsz semmit akkor ha törlik a regisztrációd 3 hónap múlva újra regisztrálhatsz.
Akik meg itt osztják a "tuttit" azoktól megkérdezném, hogy a szüleiket/gyerekeiket is kiküldenék szemetet vagy kutyapiszkot szedni illetve utcát seperni?
Még mielőtt valaki az iskolai végzettséggel jönne: manapság mindenkit kiküldhetnek ilyen jellegű magasan kvalifikált munkára!
" De látom, sokan ráérnek észt osztani,
mivan nektek se vált be a
közmunka? :D"
Szerintem elég sokan munka közben is ráérnek írogatni neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!