Önkormányzati segélyt kapok (28 e Ft). Állást ajánlottak, különben törölnek a nyilvántartásból. Ilyenkor kapom továbbra is a segélyt és erre jön rá a 4 órás munkadíjam ahová kiközvetítettek?
Köszönöm szépen! Amúgy nincsen gyermekem. Én nagyon is el szeretnék helyezkedni, csak nincs állás ahová felvennének, mert csak leépítenek mindenhol, vagy ami meg van hirdetve, arra több százan jelentkeznek. :( 23 éves érettségizett lány vagyok.
Nem az a bajom, hogy dolgozni kell, hanem az, hogy magyarán szólva egy kib@szás amit csinálnak, inkább vettek volna fel 8 órásba, az a pénz azért már ér valamennyit - nem sok még az sem! (Amúgy takarítanom kell egy intézményben 4 órában.)
Ebből a csekélyke pénzből amit keresni fogok, még 6 ezerért vegyek buszbérletet is, hogy be tudjak járni, közben meg otthon üres a hűtő, a csekkek meg kölcsönből vannak feladva... Ez az, ami kiborító.
Mindenkinek köszönöm azért, ment a zöld kezecske!
Nem válaszoltál a kérdésre, de reagálok:
"...érettségivel cégvezéri fizetést szeretne."
Persze hogy szeretnék, mindenki azt szeretne, de tudom hogy esélyem sincs rá. Egy sima "snassz" érettségivel cégvezéri fizetést? Elárulom neked nincsenek nagy vágyaim: megelégednék 70-80 ezerrel nettóban. Ez kb. annyi is lenne ha 8 órásba közvetítettek volna ki.
Sajnos mostanában egyetemre nem tudok menni, mert az tesómat támogatjuk ahogy bírjuk, hogy ő járhasson.
Amúgy csak megkérdezném, hogy szerinted havi 28 ezerből meg lehet élni (úgy hogy rokkant az 56 éves apád akitől a kormány ezt is elvette így munkanélküli, nagyszülő alig kap kb. 90 ezer nyugdíjat, öcséd tanul, és anyád fizetése a csekkekre megy el...)??
Ezt oké, hogy a Parlamentben nem értik, mert ők havi több százezreket keresnek, és csak többet fognak ennél. Mi meg egyre kevesebbet.
Úgy tűnik te nemigen látsz bele a "Nagy Magyar Valóság"-ba...
A többieknek nagyon köszönöm! :)
08:43
Igazán örülök neki, hogy nincsenek anyagi gondjaid és szívesen beszélsz is róla!
De minek is írtál ide, ha nem tudsz azonosulni a "földi halandók" problémáival és főképpen válaszolni a kérdésemre...?
Mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!