Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ugye nem fog a nyilvántartásbó...

Ugye nem fog a nyilvántartásból törölni a munkaügyi központ?

Figyelt kérdés

Kaptam ma egy közvetítői lapot.Kimentem a dohányboltba a munkáltatóval beszélni.Elmondta,hogy sokszor 12-16 órákat kellene dolgozni,néha hétvégén is.Mondtam hogy van egy kisgyerekem,akinek az elhelyezését nem tudom megoldani,és egyedül is vagyok vele.

A munkáltató rendes volt,azt írta a papírra hogy ő nem alkalmaz (tehát nem én nem vállalom el).

Indoklásnak azt írta hogy "Munkaidő nem megfelelő".

Csakhogy az a baj,hogy a munkaközvetítő erre azt is hiheti hogy én miattam nem alkalmaz,ami persze igaz,de nem szabad megtudniuk,mert nem akarom hogy töröljenek a nyilvántartásból.

Az a durva,hogy két hónapja is ugyanerre a helyre közvetítettek ki,akkor is megmondtuk hogy nem vagyok alkalmas,de most megint kiküldtek ide.

Nyugtassatok meg hogy nem fognak törölni.

Ha ő (a főnök) nem alkalmaz,akármit is ír oda,akkor azt elfogadják?

2014. júl. 17. 20:49
 1/2 anonim ***** válasza:

semmi gond!

akkor lenne baj, ha oda se mentél volna!

2014. júl. 18. 09:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Szerencsére megoldódott :-)
2014. júl. 19. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!