Törölhetnek ezért az álláskeresési nyilvántartásból?
Ma kaptam egy levelet a munkaügyi központból,miszerint állást ajánlanak nekem egy Nemzeti Dohányboltban,ami reggel 6-tól este 8-ig van nyitva.Én szívesen dolgoznék,csak az a gond hogy a kislányoma egyedül nevelem,aki még nem önálló és nem tudom kire bízni,aki vigyázna/felügyelne rá.
A kapott levél szerint,ha nem fogadom el az állást akkor törölnek a nyilvántartásból,megszüntetnek minden ellátást,stb.
Ha a gyermekemre hivatkozok és azért nem fogadom el az állást,azért tötölnek? Vagy megértik?
Tényleg nem a munkát kerülöm,csak nem tudom megoldani.Gondolom este 8-ig kéne talpalni.
Nem nyolc órás munka? A nyitva tartás nem feltétlen jelenti, hogy napi 14 órát kéne dolgozni.
Helyedben felhívnám őket.
Amúgy, ha az áll a levélben, hogy törölnek, akkor nagy esély van rá, hogy így is lesz, ha nem fogadod el.
Csak akkor törölnek, ha te nem fogadod el az állást.
Ha nem vagy nekik megfelelő és nem vesznek fel, akkor nem töröl a munkaügyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!