Nekik valójában mi a foglalkozásuk? Mennyit keresnek?
Figyelt kérdés
Akik a kemoterápiát készítik. Nekem is úgy volt hogy vért vettek, kielemezték és ahhoz csinálták a kemót, tehát valaki elkészítí. Gondolkoztam ezen a területen, de nem tudom megéri-e. Nekik valójában mi a foglalkozásuk? Mennyit keresnek?
Normális válaszokát várok!
2015. máj. 29. 05:54
1/3 A kérdező kommentje:
*válaszokat
2015. máj. 29. 05:55
2/3 anonim válasza:
Megfelelő szakképzettségű, ezzel a feladattal megbízott személy, aki végzettségére nézve a helyi munkaerő-feltételeket tekintve lehet maga az orvos, egy gyógyszerész, egy ápolónő stb. Annyit keresnek, amennyi az éhenhaláshoz sok.
3/3 anonim válasza:
Onkológus. Mivel rendkívül nagy a hallozási arány, ezért nagy strapabírású ember kell hozzá. Magyarországon nem fizetik meg jól, külföldön az aneszteziológus és a traumatológus/sebész után a 3. legjövedelmezőbb orvosi szakma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!